Nova predstava Mirana Kurspahića

Nova predstava Mirana Kurspahića

Teror tolerancije

Teror tolerancije, Teatar & TD

Režiser Miran Kurspahić  donosi novu predstavu Teror tolerancije u Teatar &TD. Premijera predstave održat će se 15. studenog u poznatom zagrebačkom kazalištu u 20 sati. Repriza predstave je 16. studenog.

Miran Kurspahić u svojoj novoj predstavi bavi se ispitivanjem granice slobode govora u našem društvu i relevantnošću tog prava za razvoj demokratskog, ali prvenstveno zdravog društva bez tabua. U autoreferencijalnom momentu, propituje se uloga i važnost slobodnog govora za sam kazališni čin, kao i njegove autore, no i samu publiku. Jer bitan dio slobode govora je upravo pravo da se čuje informacija, ma koliko god ona blasfemična, uvredljiva ili kriva bila. Nečijim mišljenjem, netko će uvijek biti uvrjeđen, i gdje smo onda ako ćemo na tome tragu postavljati restrikcije. Nitko nema pravo ne biti uvrijeđen, zaključio je redatelj.

Teror tolerancije

Iskra Jirsak, Miran Kurspahić, Domagoj Janković, Sven Jakir  i Csilla Barath Bastajić

U predstavi glume Csilla Barath Bastajić, Iskra Jirsak, Sven Jakir, Domagoj Janković i Miran Kurspahić, dok je za kostimografiju zaslužna Katja Šunjić Kudin i scenografiju Nina Mia Čikeš. Fotograf predstave je Damir Žižić, a vizuale je radio Dario Dević.

Cijena ulaznice je 50, a za studente 25 kuna. Ulaznice se mogu rezervirati na blagajni Teatra &TD ili na e-mail: itd@sczg.hr. Radno vrijeme blagajne je svakodnevno (osim nedjelje) od 11 do 13 sati i dva sata prije početka predstave. Rezervirane ulaznice moraju se podići najkasnije  dva dana prije izvedbe na blagajni Teatra &TD, a sve detalje predstave možete saznati na Facebook stranici.

Teror tolerancije

Miran Kurspahić

Foto: Neven Petrović

Učitati još
Zatvori