Nouvelle Vague dolazi na Špancirfest

Novo pojačanje za Špancirfest je Nouvelle Vague, koji će nastupiti na pozornici Trg Miljenka Stančića. I nakon 11 godina nastupa, francuska skupina koju vode Marc Collin i Olivier Libaux, i dalje intrigira javnost svojim reinterpretacijama klasika popularne glazbe, u što će se varaždinska publika moći uvjeriti 21. kolovoza. Samo ime ove skupine glazbenika, Nouvelle Vague ili novi val, implicira vrstu glazbe koju izvode.

špancirfest

Publika će moći uživati hitovima kao što su “Guns of Brixton”, “Dance With Me”, “Love Will Tear Us Apart”, “Dancing With Myself” praćenih senzulanim vokalisticama i plesačicama koje nastupu benda daju jednu posebnu energiju koju publika obožava.

Parov Stelar, Bajaga, Dubioza kolektiv, Dječaci, S.A.R.S., Edo Maajka samo su neka od imena koje će se naći na pozornici ovogodišnjeg Špancirfesta. Ulaznice za šest dana programa na pozornici Stari grad trenutno su 199 kuna, a nakon 30. lipnja iznose 239 kuna. Vikend ulaznica (28-30. kolovoza) je 129 kuna. Možete ih kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark) te na spancirfest.com.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori