Uskoro stiže najskuplja serija koju je Netflix ikad snimio

Uskoro stiže najskuplja serija koju
je Netflix ikad snimio

thecrown-velika

Netflix nastavlja svoj pobjednički niz fantastičnih serija, jednom epskom produkcijom. ‘The Crown’ prati kraljicu Elizabetu II. u njenim mladim danima i zavirit će ‘iza kulisa’ u borbu između privatne i javne persone najistaknutije ličnosti u Velikoj Britaniji. Ujedno je dosad najskuplja serija koju je Netflix snimio – na njen nastanak utrošeno je čak 156 milijuna dolara.

thecrown1

Kroz 10 epizoda uživat ćemo u raskošnim kostimima i još raskošnijoj produkciji, ali i dramatičnoj radnji. U doba kada se monarhija oporavljala od Drugog svjetskog rata, na tron je zasjela 25-godišnja žena i to zbog dužnosti, a ne želje. Kako se to odrazilo na tadašnju javnost, ali i život kraljice i njenog muža, vidjet ćemo kroz šumu prilagodbi, intriga i svima poznatih povijesnih događaja u novom svjetlu i perspektivi.

thecrown2

Seriju je režirao Peter Morgan koji je prethodno napisao scenarij za film The Queen s Helen Mirren u glavnoj ulozi te političku dramu Frost/Nixon. Njegova iscrpna istraživanja kraljevskih arhiva i memoara donose pogled daleko iza zaključanih vrata Buckinghamske palače. U glavnim ulogama pojavljuju se Claire Foy kao kraljica, Matt Smith kao princ Philip, John Lithgow kao Churchill i brojni drugi. Pogledajte trailer u nastavku!

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori