Pratite li odličnu seriju Peaky Blinders?

Pratite li odličnu seriju Peaky Blinders?

peaky blinders (4)

BBC serija Peaky Blinders startala je 2013., a očito je kako ovih dana doseže svoju veliku popularnost. Ove godine krenuti će 3. sezona na Netflixu koju njezini obožavatelji s nestrpljenjem očekuju. Iako vam vjerojatno samo ime serije ne govori puno, Peaky Blinders je banda iz Birminghama koja je postojala krajem 19. i početkom 20. stoljeća, a ušivala je žilete u svoje kape koje je koristila kao oružje.

peaky blinders (5)

Na oduševljenje nekih žena glavnu ulogu ima poznati glumac Cillian Murphy (Thomas Shelby), koji je dobro poznat po filmovima Inception, The Dark Knight, The Edge of Love, Girl with a Pearl Earring, a osim radnje koja će vas odmah u prvim epizodama prikovati uz ekran, tu je i odlična glazba, scenografija, kostimografija i naravno radnja u kojoj se osim napetih scena tučnjava i uličnih obračuna isprepleće ljubav. Reći ćemo samo – Annabelle Wallis. Glumica se pojavljuje u ulozi Grace Burgess, a prije Peaky Blinders mogli ste ju vidjeti u seriji The Tudors i filmu X-man.

Kako je Netflix sada dostupan i u Hrvatskoj, prije nego što krene nova sezona, požurite se pogledati prve dvije čim prije!

Učitati još
Zatvori