‘Narodni heroj Ljiljan Vidić’ obara sve brojke gledanosti u kinima

‘Narodni heroj Ljiljan Vidić’
obara sve brojke gledanosti u kinima

Najiščekivanija hrvatska komedija godine, Narodni heroj Ljiljan Vidić, redatelja Ivana Gorana Viteza nakon što je izazvala nezapamćeni interes na svojoj premijeri u Zagrebu, kada se u CineStaru tražila dvorana više, s prvim vikendom prikazivanja izazvala je i veliki interes publike.

U prva tri dana prikazivanja film je oduševio 15 000 gledatelja koji su smijehom ispunili kino dvorane diljem Hrvatske. Ove brojke, u prva tri dana film svrstavaju u društvo hrvatskih filmova koji su imali fantastično kino otvaranje.

Premda smještena pred kraj Narodnooslobodilačkog rata, priča Narodnog heroja Ljiljana Vidića zapravo govori o Hrvatskoj danas. Partizane su utjelovili glumci Kristijan Jaić, Stjepan Perić, Stojan Matavulj, Tena Jeić-Gajski, Ljubiša Savanović i Ivan Đuričić. U ulozi Josipa Broza Tita nastupa Dragan Despot, dok Sile Osovine predstavljaju Dražen Čuček kao Ante Pavelić i Dražen Kühn kao Adolf Hitler.

NHLJV_1 post

Narodni heroj Ljiljan Vidić u produkciji Inter filma možete pogledati u svim kinima, dok on line ulaznice za CineStar kina možete kupiti na blitz-cinestar.hr.

NHLJV post

NHLJV_10 post

Učitati još
Zatvori