Filmski naslovi za djecu koje će voljeti i odrasli

Filmski naslovi za djecu koje će
voljeti i odrasli

Zanima vas što će sve dobne skupine moći pogledati u kinima ove godine? 2015. nam donosi puno akcije, smijeha i adaptacije neke od najljepših dječjih bajki. Ako ste raspoloženi za klasično ispričanu priču ili animirani film koji će vas nasmijati do suza, ove uradke možete gledati s cijelom obitelji. Zato kokice u ruke i trk pred velike ekrane.

Ovca Shaun

Mislili ste da je život na farmi dosadan, prevarili ste se. Dok farmer ne gleda, Ovca Shaun, simpatičan karakter s kojim se mogu svi poistovjetiti, svojim buntovnim načinima vodi stado u avanturu života po ulicama Londona. Ako imate djecu koja vole životinjsku tematiku, ovo je odličan način kako za provesti zimski dan.

Spužva Bob skockani na Suhom

Spužva Bob i njegovi prijatelji u kratkom roku osvojili su skoro sve uzraste. Ovaj put ekipa je prisiljena napustiti otok, i boriti se protiv gusara kojemu je glas posudio slavni Antonio Banderas. Zlobni gusar ukrao je knjigu koja ima specijalnu moć, može mijenjati stvarnost. Omiljeni dječji ‘žućko’ ide na kopno, da bi spasio svoj voljeni dom. Zvuči kao avantura za pamćenje.

Pepeljuga

Disney je odlučio još jednom animiranom klasiku u 2015. dati svojevrsni ‘face lift’.
Magija nam stiže iz njihove klasik radionice. Prva filmska verzija o djevojci nježnog duha koja je usprkos nedaćama s kojima ju je život suočio, postala simbol pozitivnosti i ljubavi, nastala je davne 1950. godine, kada je bila nominirana za tri Oscara.
Ovogodišnja dugoiščekivana igrana adaptacija ‘najpoznatije cipelice na svijetu’ donosi nam pravi vizualni spektakl, prepun čarobnih trenutaka. Pepeljugu je u raskošnoj animiranoj bajci utjelovila Lily James, a njenu maćehu Cate Blanchett. Dobra vila je Helena Bonham Carter, a Pepeljugin princ Richard Madden.

‘Tomorrowland’

Dvostruki dobitnik Oscara, redatelj Brad Bird, za proljeće nam je pripremio znanstveno-fantastičnu avanturu. Hollywoodski šarmer George Clooney i mlada glumica Brit Robertson, putuju u futurističku zemlju nazvanu ‘Tomorrowland’, čiji stanovnici svojim postupcima kreiraju i utječu na svijet oko sebe. Mistična avantura će vas odvesti na uzbudljivu vožnju kroz dimenzije o kojima ste samo sanjali.

‘Inside Out’

U lipnju nam stiže animirani film koji će osvojiti srca onih od 3 do 93 godine. A budući da je to prvi uradak iz Pixar Studia u više od godinu dana, vrijedan je čekanja. Radnja priče na zabavan način istražuje ono što svi žele znati, unutrašnjost ljudskog uma, o čemu razmišljamo, kako se odnosimo prema okolini. Redatelj Pete Docter, koji je prilikom stvaranja dizajna likova težio da što bolje dočara ljudske emocije, potrudio se da nam dočara kako bi one izgledale da su stvarne. Tople scene i humoristični dijalozi, podsjetit će vas na događaje u vlastitom životu.

Malci

Nakon filma,’Grozan ja’, žuti junaci vraćaju se na velike ekrane. Što bi moglo zvučati bolje od učenja otkud dolaze, kome su sve služili, i koja je njihova prava svrha. Šašavi trojac ovoga puta ima misiju pronalaska novog gospodara, a uzbudljivo putovanje odvede ih do njihove moguće gospodarice Scarlet Overkill, super zločinke, kojoj je glas posudila Sandra Bullock. Malci će proći zemaljsku kuglu od ledene Antarktike do New Yorka 1960-ih da bi završili u Londonu, gdje se moraju suočiti s najvećim izazovom do tada – spašavanjem svih Malaca od uništenja.

‘Hotel Transylvania 2’

Dobrodošli u Hotel Transilvaniju, Drakuline veličanstvene odaje gdje ‘čudovišta’ i njihove obitelji mogu živjeti bez uplitanja ljudskog roda. Ali postoji činjenica koju niste znali o Drakuli, on nije samo Princ Tame, on je i brižni otac djevojčice Mavis (Selena Gomez). Što će raditi u ovom nastavku, nismo sigurni, međutim, znamo da će biti u hotelu i da će biti smiješno kao i prvi put a u družinu je dodan još jedan vampir – Vlad, Drakulin otac.
Dok je prvi dio proučavao odnos Drakule i Mavis, u nadolazećem doznajte kako će se Vlad nositi s činjenicom da je njegova ljubimica zaljubljena u smrtnika. Obiteljska gothic komedija prepuna jedinstvenog estetskog humora i upečatljivog dizajna stiže nam na kraju godine.

Kod Kuće

Pretjerano optimističan ali nesposoban izvanzemaljac Boov na čelu s kapetanom Smekom napadne Zemlju da bi se sakrili od svojih neprijatelja i učinili ga svojim novim domom. Međutim mlada djevojka Tip, kojoj je glas posudila pjevačica Rihanna, uspijeva izbjeći zarobljavanje. U bijegu upozna Boova, te dvojica bjegunaca shvate da je na kocki puno više od intergalaktičkih odnosa, oni se upuštaju u pravu pustolovinu. Dirljiva priča o prijateljstvu garancija je za dobru zabavu.

‘The Peanuts’

Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus, i ostatak voljene ‘kikiriki’ družine imat će svoj debi na velikom ekranu iduće blagdane, u najmodernijim 3D animacijama. Snoopy, najdopadljiviji svjetski bigl, upušta se u misiju da porazi svog neprijatelja Red Barona, dok njegov najbolji prijatelj, Charlie Brown, započinje svoju epsku potragu. ‘The Peanuts’ će vam na simpatičan način pokazati da svaki pas ima svoj dan.

Učitati još
Zatvori