Ekipa serije This Is Us najavila drugu sezonu

Ekipa serije This Is Us
najavila drugu sezonu

this-is-us-3

Sasvim neočekivano, serija This Is Us prometnula se u jedan od najvećih hitova zimske sezone. Pozitivne reakcije koje su doživjeli od gledatelja nije očekivala ekipa serije, producentska kuća, pa čak ni široke mase, kada su shvatili da ih jednom tjedno uz televizor iznova prikuje radnja ove emotivne i tople priče. This Is Us je čak uspjela s trona skinuti CBS-ovu Teoriju velikog praska, čime je NBC-ju pala sjekira u med, a mi smo o tome detaljnije pisali ovdje.

Pri završetku prve, serija je dobila produžetak na drugu i treću sezonu istovremeno. Otvoreni kraj ostavio nam je najveće pitanje, nakon bračnih razmirica i drugih obiteljskih trzavica – što se naposljetku dogodilo s Jackom (Milo Ventimiglia)? Zbog toga, ali i drugih nerazriješenih nedoumica, itekako nestrpljivo iščekujemo novu sezonu, najavljenu za jesen.

this-is-us-1

U prvoj najavi, umjesto trailera, ekipa serije odlučila je iznenaditi svoje najveće fanove. Nakon razgovora o tome koje su ih privatne životne situacije privukle malim ekranima, obožavatelji su ostali razjapljenih usta kada im se na setu pridružio netko od najdražih glumaca, Mandy Moore, Milo Ventimiglia, Chrissy Metz i Sterling K. Brown.

Foto: NBC

Učitati još
Zatvori