Brojna poznata lica na ljetnom MTV SummerBlast Warm up partyju

Brojna poznata lica na ljetnom MTV
SummerBlast Warm up partyju

warmup_2

MTV SummerBlast Warm up party

Poreč se sprema za najbolje, najluđe i najvatrenije ljeto! Najveće zvijezde svjetske elektroničke scene pobrinut će da Hrvatska ponovo potvrdi zasluženu titulu hit ljetne destinacije, a drugo izdanje vatreno je najavljeno u samom centru Zagreba, gdje su se okupili brojni fanovi na ljetnom MTV SummerBlast Warm up partyju. Kao što je već najavljeno, festival MTV SummerBlast u Poreč, 25. i 26. kolovoza, dovodi najveću zvijezdu današnjice Will Smitha, a Zagreb je glumcu poslao zanimljivu plesnu poruku.

Jelena Perčin, Sandra Lončarić Tankosić, Ivana Mišerić, Nives Celzijus, Sementa Rajhard, Dalibor Petko, Damir Kedžo, Darko Bakić iz grupe Buđenje te dečki iz grupe Pravila igre, Ivan Huljić, hrvatsko-slovenski DJ dvojac Vanillaz, legenda domaće elektroničke scene DJ Max, fashion blogeri Petra Škoda Štrok i Joseph Konyit, novo ime na glazbenoj sceni Lorenzo i Petra Golik te brojni drugi, iz prve su ruke saznali što nas sve očekuje na drugom izdanju festivala koji u Hrvatsku dovodi i Will Smitha. Njegov se povratak na glazbenu scenu čeka već desetljećima, a Poreč ima čast da bude prvi grad na svijetu koji će ga vratiti na glazbenu pozornicu s koje je izbivao desetljećima.

Vanillaz

Vanillaz

Tesla Power House

Ljetni party koji se održao u konceptualnom baru Tesla Power House obilježili su rasplesani gosti koji su zaželjeli dobrodošlicu slavnom glumcu uz njegove poznate zarazne pokrete. Za vruću atmosferu pobrinuo se DJ Zrna, a jedan se nastup posebno iščekivao. Naime, od sinoć je poznato još jedno glazbeno pojačanje koje se upisalo na listu izvođača drugog izdanja festivala. Lorenzo je ime o kojem domaća glazbena scena već naveliko bruji, a da je riječ o pravom osvježenju, dokazao je svojim polusatnim nastupom pred fanovima festivala MTV SummerBlast u kojem mu se pridružila violinistica i pjevačica Petra Golik.

Zajedničkim su nastupom najavili i odlazak u Poreč gdje će nastupiti uz velikane svjetske glazbene scene. “Zaista sam sretan što sam imao priliku nastupiti ovdje, a to je bila samo uvertira za nadolazeće festivale MTV SummerBlast i ULTRA Europe. Nadam se da će ekipa prepoznati moj stil i izvedbu kao nešto što je kvalitetno, energično i inovativno”, izjavio je Mihael o ambicioznim planovima za ljeto. U njegovom prvom singlu Sve sam znala i prije, koji je svoju premijeru imao 05. lipnja, svojim mu se prepoznatljivim vokalom pridružila Mia Dimšić, mlada pjevačica u Hrvatskoj čije pjesme vladaju top ljestvicama.

Petra Škoda Štrok i Joeseph Konyit

Petra Škoda Štrok i Joeseph Konyit

Podsjećamo, u Poreč 25. i 26. kolovoza osim planetarno popularnog Will Smitha i DJ Jazzy Jeffa stižu i mega zvijezde elektroničke glazbe Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Galantis, Jonas Blue, Duke Dumont, Tinie Tempah, Mike Perry i Far East Movement. Među novonajavljenim izvođačima našli su se Jimmy Clash, Luka Caro, DJ Max, Vanillaz te Slovenac Avadox. Festival koji nosi brend najveće glazbene institucije MTV izvrsna je platforma i za promociju hrvatskih izvođača i prilika da njihova glazba otputuje diljem svijeta kroz brojne MTV televizijske kanale.

Lorenzo i Petra Golik

Lorenzo i Petra Golik

Ulaznice

Dvodnevne festivalske ulaznice mogu se kupiti po cijeni od 499 kuna, a u prodaju su puštene i jednodnevne ulaznice po cijeni od 259 kuna te dvodnevne i jednodnevne VIP ulaznice koje se mogu kupiti po cijeni od 1100 kuna i 750 kuna putem službenih stranica www.mtvsummerblast.com, na prodajnim mjestima Ticketshopa i Eventima. U sklopu sustava Supra Travel mogu se osigurati posebni festivalski paketi. Organizatori su ove godine pripremili i posebno iznenađenje za posjetitelje pa će tako najsretniji od njih imati priliku doživjeti festival iz backstagea. Što rade najveće zvijezde poput Will Smitha i DJ Jazzy Jeffa, Dimitri Vegasa i Like Mikea, Jonas Bluea prije svojih nastupa, kako se pripremaju, kao i brojne druge zanimljive informacije odabrani posjetitelji dobit će iz prve ruke. Na službenoj stranici festivala mogu se kupiti grupne ulaznice pa će tako svi oni koji kupe tri, četvrtu ulaznicu dobiti besplatno.

Jelena Perčin, Nives Celzijus, Sementa Rajhard i Sandra Lončarić

Jelena Perčin, Nives Celzijus, Sementa Rajhard i Sandra Lončarić

Poreč Open Air

Tvrtka Valamar Riviera i Grad Poreč, partneri festivala MTV SummerBlast, ponosni su što na veliku ljetnu pozornicu na Peškeri imaju priliku dovesti svjetsku zvijezdu kao što je Will Smith, a kako bi i ove godine Poreč zaista disao punim plućima, na brojne gradske lokacije vraća se i festival života – Poreč Open Air – koji sprema više od 100 glazbenih, kulturnih i uličnih događanja.

Više informacija dostupno je i na internetskoj stranici www.mtvsummerblast.com te na službenoj Facebook stranici festivala te Instagram profilu.

ELF

ELFS

Ivana Mišerić i Dalibor Petko

Ivana Mišerić i Dalibor Petko

grupa Pravila igre

grupa Pravila igre

Učitati još
Zatvori