MTV u svoj program vraća obožavane serijale 90-ih

MTV u svoj program vraća
obožavane serijale 90-ih

MTVclassic_banner

Ne samo da je obilježio jedan mali dijelić prošlosti, već je svojedobno obilježio i živote mnogih od nas. MTV, koji će uskoro postati 35-godišnjak, odlučio nas je podsjetiti na sve one legendarne emisije i serijale 90-ih zbog kojih smo satima ‘visili’ za televizorom i ponovno ih oživjeti uoči svog rođendana.

beavisandbutthead

Beavis & Butt-head

Na oduševljenje mnogih, 1. kolovoza, na 35. obljetnicu postojanja MTV-ja, pokreće se novi televizijski kanal MTV Classic, koji na male ekrane vraća kultne klasike; animirane serijale Beavis & Butt-head, Daria i Aeon Flux, glazbene showove MTV Unplugged i Total Request Live, reality emisije Laguna Beach i The Real World, koji će se u formi maratona emitirati vikendom.

cobain

MTV Unplugged

MTV Classic tako će zamijeniti VH1 Classic, a u prvom satu emitiranja 1. kolovoza bit će moguće pogledati kako je izgledao prvi sat emitiranja MTV-ja prije 35 godina. Ovaj novi program definitivno će biti jedan eklektičan miks svega što je publika voljela gledati i slušati u prošlosti MTV-ja, s posebnim naglaskom na 90-te i rane godine 21. stoljeća.

Foto: MTV

Učitati još
Zatvori