Na velika kino platna dolazi ‘feel good’ komedija godine

Na velika kino platna dolazi ‘feel
good’ komedija godine

My Big Fat Greek Wedding 2

Nakon što je prvi nastavak filma Moje grčko vjenčanje osvojio brojne simpatije publike diljem svijeta, vijest da se snima i drugi nastavak oduševila je sve ljubitelje ove fantastične komedije.  Moje grčko vjenčanje 2 dugo je očekivani nastavak romantične komedije s najvećom zaradom u povijesti. Gledatelji diljem svijeta zaljubili su se su likove s kojima su se lako mogli poistovjetiti i vidjeti sličnosti s vlastitim obiteljima u otkačenim i smjelim pripadnicima klana Portokalos.

Grčka obitelj Portokalos živi u Sjedinjenim Američkim Državama, ali ne baš sasvim običnim američkim životom. I dok se Grčka i dalje  bori s financijskom krizom, simpatična obitelj  Portokalos organizira još veće vjenčanje nego prvi put.

My Big Fat Greek Wedding 2

U scenariju, priča se nastavlja deset godina kasnije. Toula i Ian su dugo u braku i kako je to uvijek slučaj, ušli su u kolotečinu. Poput većini majki tinejdžerica, Toula nije baš u najboljim odnosima s kćeri i teško nalazi vremena za sebe i supruga.

My Big Fat Greek Wedding 2

Nastavak romantične komedije koja je osvojila čitav svijet u distribuciji Blitza stiže u CineStar kina 31. ožujka, a smijeh do suza izazvat će odlična glumačka ekipa predvođeni Nijom Vardalos i Johnom Corbettom, a novi član obitelji je njihova kćerka Paris, koju glumi Elena Kampouris.

My Big Fat Greek Wedding 2

Sve informacije o kupnji ulaznica možete saznati na blitz-cinestar.hr.

 

Učitati još
Zatvori