Džungla od papira

Ljeto je na vrhuncu. Njegov utjecaj osjeća se u pojačanim i češćim umjetničkim akcijama po raznim festivalima, street art akcije prisutnije su i češće… okruženi smo suncem i živim bojama umjetnosti.

mlle hypolite post 7

Ljubitelji kolaža i murala, kakvi smo od uvijek, stalno gledamo i pratimo ne bi li uočili nešto drugačije, zanimljivije. Danas nam je za oko zapeo francuski umjetnik i dizajner Mlle Hipolyte sa svojom džunglom od papira! On je rekreirao tropski prizor koristeći samo komadiće papira u živim i jarkim bojama, ručno rezanih u razne oblike.

mlle hypolite post 6

Ovim radom prikazuje bogat i raznolik tropski, biljni i životinjski svijet. No, ovdje se ne radi samo o kolažu, radi se zapravo o trodimenzionalnom muralu gdje minuciozno kreirane i ukomponirane u kompoziciju životinje – crvena panda, puma i tri ptice – svojim likom izlaze u treću dimenziju i daju radu dodatnu dimenziju živosti.

mlle hypolite post 4

Više o radovima ovog svestranog umjetnika i dizajnera možete saznati na njegovoj web stranici hipolyte.com te ga možete pratiti i na Facebooku.

mlle hypolite post 2

mlle hypolite post 3

mlle hypolite post 1

 

 

 

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori