Međunarodni festival fotografije u Zagrebu

Organ Vida, međunarodni festival suvremene dokumentarne fotografije, godišnji je festival koji je od svojeg osnutka 2009. godine usmjeren na promoviranje i istraživanje dokumentarne fotografije u Hrvatskoj i na međunarodnoj sceni.

Daesung Lee - Futuristic Archaeology post

Daesung Lee, ‘Futuristic Archaeology’

Festival povezuje umjetnike, institucije, udruženja i kolektive  sa svih strana svijeta, te znakoviti naziv tj. tema ovogodišnjeg festivala – ‘Granice’ – upućuje na spajanje, tj. rušenje istih, privatnih, javnih, fizičkih i duhovnih… Na festivalu se do sada predstavilo preko 185 autora iz cijeloga svijeta. Osim velike izložbe fotografija finalista natječaja, u sklopu festivala održavaju se i popratni sadržaji; predavanja, konferencije, paneli, govori umjetnika, kreativne radionice, predstavljanja suradnika, koncerti.

n10

Les Deux Labyrinthes

U selekciju ovogodišnjeg festivala pristiglo je 350 prijava iz 47 država. Odabrani finalisti ovogodišnjeg festivala svoje će radove izložiti za vrijeme trajanja festivala u Galeriji Klovićevi dvori koja je ujedno i centralna lokacija ovogodišnjega festivala koji će trajati od 3. do 18. rujna 2015. godine. Više informacija o festivalu i detaljima programa možete saznati na organvida.com.

Zatvori