Novi hit Doktor Strange dolazi u kina

Novi hit Doktor Strange dolazi u kina

drstrange_hr

Iz radionice kreativne kuće Marvel dolazi Doktor Strange, priča o neurokirurgu svjetskog glasa dr. Stephenu Strangeu, čiji se život zauvijek promijeni nakon užasne prometne nesreće. Medicina mu ne može pomoći i prisiljen je tražiti izlječenje i nadu na neobičnom mjestu, tajanstvenoj enklavi Kamar-Taj.

Ubrzo shvaća da ona nije samo iscjeliteljski centar, već i prva crta u borbi između neviđenih sila tame koje su odlučne uništiti naš svijet. Naoružan novostečenim čarobnim moćima, Strange će morati izabrati hoće li se vratiti svojem životu u kojem ima bogatstvo i visok društveni status, ili će napustiti sve to i braniti svijet kao najmoćniji postojeći čarobnjak.

p9_lite

Huawei, u suradnji s Vipnetom, vodi vas na ekskluzivnu svečanu premijeru novog filmskog hita iz Marvelove radionice i jednog od najočekivanijih filmova godine te vas daruje s tri pozivnice za dvije osobe. Svečana premijera održat će se u utorak, 1. studenog, u kinu Cinestar Arena IMAX u Zagrebu s početkom u 20:00 sati.

Sve što trebate napraviti je javiti se s imenom i prezimenom na info@journal.hr, u predmet e-maila navedite Doktor Strange.

Tri sretna dobitnika objavit ćemo u ponedjeljak 31. listopada u 10 sati, a pozivnice će se moći podignuti preko popisa na ulazu u kino neposredno prije početka predstave.

Dobitnici su Danijel Rudman, Najda Selak i Marina Lozančić. Čestitamo!

Huawei P9

Kako bi gledanje ovog izvrsnog filma bilo još uzbudljivije, Huawei i Vipnet su za sve posjetitelje pripremili i nekoliko vrijednih nagrada, a najsretniji posjetitelj osvojit će vrhunski Huawei P9 pametni telefon. Osim Huaweija P9, ostale nagrade uključuju 10 vrlo korisnih prijenosnih punjača za vaše mobilne uređaje te 10 VIP marama.

Huawei P9

Huawei P9 predstavlja sam vrh u ponudi flagship pametnih telefona koji je svojom naprednom dvostrukom kamerom, razvijenom u suradnji s Leicom, pomaknuo granice u snimanju fotografija mobilnim uređajem. Spojivši izvrsnost u dizajnu i izradi, P9 u sebi sadrži najbolji softver i hardver u klasi, od leća i senzora do algoritama snimanja fotografija, čime korisnicima omogućuje snimanje fotografija najviše kvalitete. P9 je i remek-djelo naprednog industrijskog dizajna, koji dijeli isti minimalistički genetski kod sa svojim prethodnicima hvaljene Huawei P serije.

p9_lite_back

Osim Huaweija P9, u ponudi Vipneta možete pronaći i Huawei P9 Lite koji je namijenjen modno osviještenim korisnicima koji se vole fotografirati i slušati glazbu, a odlikuje se vrhunskim dizajnom, zanimljivim funkcionalnostima kamere, Hi-Fi reprodukcijom zvuka te pristupačnom cijenom.

Učitati još
Zatvori