Večeras plešemo u StorySuperCaffeu

Večeras plešemo u StorySuperCaffeu

magic

Vrijeme je za MAGIC

Dvanaesti mjesec je tu, a s njim i pregršt sadržaja na gradskim ulicama. No, što kada se kućice zatvore, temperature dodatno spuste, a vama je potrebno još malo? MAGIC je event u samom centru grada, popularnom okupljalištu StorySuperCaffe, tijekom kojeg će vas u duhu sjajne house glazbe rasplesati rezidenti programa Brun Dux i Oberön.

Brun Dux

Brun Dux

Kako bi svake subote iznenadili publiku, u goste im tijekom ovog adventskog razdoblja dolaze i prijateljska pojačanja; DJ-i Halaus, Anto Anto i Max, koji predstavljaju dobro poznate klupske programe i radijske emisije (Egzotika, Whateverest, FRüHSTüCK, Welcome To The Club).

Oberön

Oberön

Odlučili smo vam dočarati MAGIC atmosferu pravim glazbenim razgovorom; jer ponekad glazba govori i više od riječi. Oberön i Brun Dux spremno su odgovorili su na naša pitanja upravo glazbenom selekcijom, bez previše riječi.

MAGIC je naziv eventa, stoga sigurno oboje imate jednu „magičnu“ stvar koja za vas označava upravo takvu atmosferu u klubu. Kako ona zvuči na MAGICu?

Brun Dux:

Oberön: 

Kad niste za pultom, koja stvar vas uvijek natjera na ples?

Brun Dux: 

Oberön: 

Koja vas je pak potaknula da se počnete baviti DJ-ingom?

Brun Dux: 

Oberön: 

Što trenutno slušate privatno?

Brun Dux: 

Oberön: 

Pojačajte zvučnike, opustite se, dobro ugrijete uz ovaj izbor, a zatim se uputite do StorySuperCaffea i rezervirajte si subote za MAGIC. Detaljan raspored MAGIC eventa pratite na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Učitati još
Zatvori