Ljubavna priča koju ne smijete propustiti

Ljubavna priča koju ne smijete propustiti

Najpoznatiji pisac ljubavnih romana na svijetu, Nicholas Sparks, koji se već godinama može pohvaliti s preko 20 milijuna vjernih fanova, svakom novom ekranizacijom svojih prekrasnih priča sve više osvaja srca i filmske publike.

THE LONGEST RIDE

Nakon hitova kao što su “Bilježnica”, “Sve što želim to si ti” i “Poruka u boci”, ovoga travnja na velikim ćemo platnima gledati “Najduže putovanje” koje se bavi izazovima, no i nagradama bezuvjetne ljubavi.

The Longest Ride

U “Najdužem putovanju” upoznat ćemo Lukea (Scott Eastwood), biv­šeg prvaka u jahanju bikova koji se pokušava vratiti profesionalnom bav­ljenju ovim opasnim sportom i Sophiu (Britt Robertson), studenticu koja je upravo dobila posao iz snova u New Yorku. Dok različite nesuglasice, ali i visoki ideali stavljaju na kušnju njihovu vezu, ovo dvoje mladih pronaći će novo nadahnuće nakon slučajnog susreta s Irom (Alan Alda) i njego­vim sjećanjima posvećenima ljubavi prema voljenoj supruzi koja je trajala desetljećima.

THE LONGEST RIDE

“Najduže putovanje” isprepliće dvije priče razdvojene vremenom, ali spojene sudbinom. U režiji Georgea Tillmana film stiže u kina 23. travnja, a prvi trailer možete pogledati ovdje:

Učitati još
Zatvori