Koncerti u ožujku 2015.

Koncerti u ožujku 2015.

Donosimo vam popis koncerata u ožujku 2015. Garantirana zabava i uživanje u kvalitetnoj glazbi donose vam redom:

Legendarni rokeri PARTIBREJKERSI 05. ožujka 2015. gostuju u Vintage Industrial bar u Zagrebu! Gdje kupiti kartu možete saznati na http://www.vintageindustrial-bar.com/.

Partibrejkersi, facebook

Partibrejkersi, facebook

U Varaždinskoj Areni sve će pripadnice ljepšeg spola imati priliku povodom Međunarodnog dana žena 07. ožujka 2015. uživati u Gala koncertu uz klape. Nastupaju Tomislav Bralić i klapa Intrade te klapa Cambi i Tedi Spalato. Ulaznice se mogu nabaviti u Suvenirnici Varaždinskih vijesti na Trgu kralja Tomislava.

U Zagrebu ćete za Dan žena moći poslušati najveću regionalnu zvijezdu, Zdravka Čolića. Održat će veliki koncert u Areni Zagreb. Nakon dvije rasprodane beogradske Arene u kojima je pjevao pred više od 40 tisuća ljudi, Čolić će u Zagrebu nastupiti u subotu, 7. ožujka 2015. Karte možete nabaviti preko sustava eventim.hr.

Kultna četvortka The Business, koja je na ulice južnog Londona prvi put stupila krajem 1979. godine pa postala predvodnik novog vala britanskog punka nastupa u Vintage Industrial baru u Zagrebu 10. ožujka 2015. Ako ste rspoloženi za žešću svirku i izlazak informirajte se na http://www.vintageindustrial-bar.com/.

Nakon duge koncertne pauze tajanstveni elektro pop duo Nipplepeople nastupa 14. ožujka 2015. u Vintage Industrial baru u Zagrebu. Više informacija o pretprodaji bit će uskoro, svakako pratite web stranicu kluba.

Nipplepeople, facebook

Nipplepeople, facebook

Jedan od najvećih gitarističkih virtuoza Vlatko Stefanofski dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture 14. ožujka 2015. Ove je godine izdao novi album “Seir” tako da ćete osim u starim hitovima moći uživati i u izvedbi novog albuma. Sve informacije o kartama, dostupnosti i cijeni možete saznati na http://bit.ly/1w29XLe.

Za kraj preporučujemo Tulum!, koncertni brend svoje je prvo izdanje imao prošle godine u Rijeci uz Dubiozu kolektiv, S.A.R.S. i Brkove, a ove godine uskočili su Dječaci umjesto Dubioze. Ovogodišnji Tulum. izvest će se u Osijeku 28. ožujka 2015. u dvorani Zrinjevac. Sve informacije o kartama saznajte na http://bit.ly/1JCAAlk.

Učitati još
Zatvori