Sister Sledge gostuje ovo ljetu u zadarskom Arsenalu

Sister Sledge gostuje ovo ljetu u
zadarskom Arsenalu

Kultni zadarski klub Arsenal uskoro slavi svoju desetu obljetnicu. Mjesto koje je posljednjih godina obilježilo kuturni i zabavni život grada svoj će rođendan proslaviti uz glazbenu priču ljeta! U Hrvatsku stižu legendarne Sister Sledge, a koncert naziva ‘We Are Family’ očekuje nas 28. srpnja 2015.

sister sledge

Koncert legendarne američke grupe Sister Sledge pravo je ljetno osvježenje za domaće obožavatelje, ali i brojne turiste kojima je Zadar, jedan od najljepših hrvatskih gradova, posljednih godina postao omiljena destinacija. Klub Arsenal se ovim koncertom, u suradnji sa Ilirija Travel i Star produkcijom, na najljepši mogući način zahvaljuje svojoj publici na vjernosti i podršci u proteklih deset godina te se ovog ljeta još jednom potvrđuje kao mjesto jedinstvenih događaja.

Pozitivna energija i uživanje u napoznatijim hitovima koje su obilježili disco eru samo su djelić onoga što nas očekuje na koncertu Sister Sledge. Ova američka grupaosnovana je 1971. godine, a najveći uspjeh postižu albumom ‘We Are Family’ objavljenim sedam godina kasnije. Sestre Debbie, Joni, Kathy i Kim iza sebe imaju deset studijskih albuma, više od 100 nagrada, nastupale su diljem svijeta. Hitovi poput ‘We are family’, ‘Lost in music’, ‘He’s a greatest dancer’, ‘Frankie’ i ‘My guy’ i dan danas dio su svakog radijskog programa, a ovog ljeta u Zadru imat ćemo priliku vidjeti ove dive u živo.

Klub Arsenal otvorio je svoja vrata u ljeto 2005. zajedničkim ulaganjem tvrtki Arsenal Holdings i Ilirije d.d. Kao spomenik kulturne baštine iz 16. stoljeća revitaliziran je u moderan koncept gradskog trga u zatvorenom, a ovaj multifunkcionalni prostor postao je jedinstveno mjesto za održavanje različitih događanja te je kroz svoj izričaj postao jedan od najcjenjenijih koncertnih prostora u Hrvatskoj. Ulaznice za koncert Sister Sledge možete potražiti na svim prodajnim mjestima Eventima.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori