Koncert Petra Graše u sklopu Rovinjske noći

Koncert Petra Graše u sklopu
Rovinjske noći

Petar-Graþo-Rovinjska-noå-(1)

Poznato je kako je Rovinjska noć – manifestacija s dugogodišnjom tradicijom – rezervirana za najveće regionalne zvijezde, a na ovogodišnje izdanje uz Grašin nastup došli su se zabavljati ljudi iz cijele Istre ali i Slovenije. Sjajan spoj Graše i svih gostiju Rovinja bio je vidljiv već od prvih minuta koncerta, hit za hitom u glas s glazbenikom pjevala je publika svih generacija.

Petar-Graþo-Rovinjska-noå-(8)

‘Čaroban je ovaj grad uistinu, a ta kemija, taj divan odnos koji smo imali mi sa svim tim divnim ljudima koji su pristigli u Rovinj, stvarno je neopisiv. Mislim da smo uistinu napravili odličnu feštu, i Rovinjskoj noći, poznatoj kao oproštaj od ljeta, iako se nadam da će ljeto ipak još potrajati – priredili zabavu za pamćenje’, rekao je Grašo nakon spektakularne noći.

Kako bi zabilježio taj poseban trenutak Grašo je publiku zamolio da svi upale mobitele kako bi ih snimio, te jednog dana snimke mogao pokazivati svojoj djeci, a rezultat je uistinu čarobna fotografija.
Koncert je završen 15-minutnim vatrometom koji je obasjao gradsko središte i potvrdio kako je Rovinjska noć jedna od najiščekivanijih večeri u ljetu, a Grašo još jednim spektaklom potvrdio svoju čvrstu poziciju jednog od vodećih izvođača regije.

Petar-Graþo-Rovinjska-noå-(5)

No svi ljetni koncerti, koji su ove godine brojili rekordu posjećenost, samo su uvod u koncert karijere koji Petar Grašo i Narodni radio pripremaju u Areni Zagreb 25.studenog, kada će jedan od najuspješnijih glazbenika i autora te najslušaniji radio u Hrvatskoj – zajedno proslaviti 20 godina karijere i emitiranja.

Petar-Graþo-Rovinjska-noå-(7)

Petar-Graþo-Rovinjska-noå-(2)

Foto: TZ Rovinj – Dalibor Talajić

Učitati još
Zatvori