Veliki koncert iznenađenja je sutra

Veliki koncert iznenađenja je sutra

K3P_2016

U subotu, 25. ožujka Kawasaki 3P okupirat će Malu dvoranu zagrebačkog Doma sportova i to u pratnji raznih glazbenika te gostom iznenađenja.

Kawasakiju će se na pozornici pridružiti Divine Vixens i orkestar 8 Problema, a uloga Maria Kovača ostat će neotkrivena do koncerta. Divine Vixens je grupa iz Zagreba, koja se bavi svim vrstama performansa vezanih za kabaret i burlesku, a djeluje u sklopu Studija Paradox , gdje održavaju tečajeve, radionice ali i show nastupe. Ova skupina okuplja sve zaljubljenike u ovu zanimljivu umjetničku formu i zalaže se za razvoj kabaretske i burlesque scene u Zagrebu i šire.

Puhački orkestar 8 Problema publika je zapazila na prošlotjednoj proslavi rođendana Kawasakija na Cvjetnom trgu. Ova skupina mladih glazbenika iz Međimurja već je jednom nastupila s bendom, ali je u Domu sportova čeka pravi, velik ispit za kojeg vježbaju već dugo vremena. Vrata Male dvorane otvorit će se u subotu u 20 sati. Kawasaki i gosti će na pozornicu izaći oko 21 i 30 i odsvirati set duži od dva sata. Ulaznice osim na prodajnim mjestima Eventima, možete kupiti i online.

Foto: Kawasaki 3p

Učitati još
Zatvori