Koje ćemo filmove gledati u kinima ovaj mjesec

Koje ćemo filmove gledati u
kinima ovaj mjesec

MILA KUNIS, KRISTEN BELL, and KATHRYN HAHN in A BAD MOMS CHRISTMAS.

Početkom studenog polako, no sigurno u kina dolaze filmovi koji nagovješćuju blagdane i zimsko doba. Sljedeći filmovi i projekcije svakako će nas uljuljati u dobro raspoloženje i atmosferu koja samo treba toplu dekicu, šalicu čaja ili bilo kojeg drugog toplog napitka kako bi doživljaj bio potpun. No, dok ste još u kinu, i porcija kokica bit će dovoljna. velikih, naravno!

A Bad Moms Christmas (Božić kod zločestih mama)

A Bad Moms Christmas (Božić kod zločestih mama) film je koji je već došao u kina i prava je božićna obiteljska komedija. Mila Kunis, Kristen Bell i Kathryn Hahn repriziraju svoje uloge u komediji smještenoj u dobrostojeće čikaško predgrađe kojim vladaju chic supermame i odlučuju o tome što je prihvatljivo ponašanje, a što nije. Veseli trojac će se ovaj put suočiti sa stresom koji sa sobom donose blagdani s obitelji. Ekipi se pridružuju i Susan Sarandon koja će glumiti Carlinu majku (Hahn), Christine Baranski Amyinu (Kunis), a Cheryl Hines Kikinu majku (Bell).

A Bad Moms Christmas

A Bad Moms Christmas

Murder on the Orient Express (Ubojstvo u Orient Expressu)

Murder on the Orient Express (Ubojstvo u Orient Expressu) pravi je zimski krimić. Hercule Poirot je u Orient Expressu i prepoznaje vrlo bliskog prijatelja. Zbog snijega su zaglavili na Balkanu, dvije noći poslije Istanbula. Iduće jutro Samuel Edward Ratchett nađen je izboden (12 uboda nožem) u svom kupeu. U vlaku je s Poirotom bilo 13 osoba koje na prvi pogled nemaju ništa zajedničko, ali to se promijeni kada se otkrije pravi identitet ubijenog i većine ostalih u vlaku. Film dolazi u CineStar kina 9. studenog.

Intimissimi on Ice

Krajem mjeseca, točnije 20. studenog i CineStar kina dolazi Intimissimi on Ice. S više od 80 milijuna prodanih albuma, Andrea Bocelli se vraća u kina kako u glavnoj ulozi ovog jedinstvenog spektakla na ledu gdje su opera, pop glazba, umjetničko klizanje i moda ujedinjeni za ovu predstavu koja oduzima dah, a koja je producirana i snimljena u prekrasnoj Areni Di Verona u Italiji. Izvedba je klizanja na ledu sa spojem elemenata burleske i pantomime. Osim Damiana Michieletta na stvaraju ovog spektakla su sudjelovali olimpijski i svjetski prvaci Evgeny Plushenko, Shizuka Arakawa i Stephane Lambiel. Zanimljivo je da su Marco Balich dobitnik Emmyja i kreativni direktor Rio Olimpijskih igara 2016, a Damiano Michieletto je dobitnik nagrada Oliviera i Cavalleria rusticana Pagliacci u Royal Opera Houseu.

07_Intimissimi-on-ice-Red.jpg-1280x800

02_Intimissimi-on-ice-Andrea-Bocelli-BWS-1280x800

Wonder (Čudo)

Wonder (Čudo) je drama, topla i dirljiva priča puna ljudskosti i nade. August je desetogodišnji dječak koji mora živjeti s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu. Nakon 28 operacija zbog kojih nikad nije mogao normalno pohađati školu, s deset godina ga roditelji ipak upisuju u peti razred osnovne škole Beecher. Auggie u školu kreće s puno straha i nevjerice i boji se kako će svakodnevno biti izložen pogledima, zgražanju i komentarima svojih školskih prijatelja.Film dolazi u kina 23. studenog.

MV5BMTk5NTYwMjgwMV5BMl5BanBnXkFtZTgwNzA4Mjc0MjI@._V1_SY1000_CR0,0,970,1000_AL_

Daddy’s Home (Tatica se vratio za Božić)

Daddy’s Home (Tatica se vratio za Božić) dolazi u kina 30. studenog i pravi je blagdanski film! Radi se o komediji s Willom Ferrellom, Lindom Cardellini, Markom Wahlbergom i Melom Gibsonom u glavnim ulogama.

Brad i Dusty su uspjeli postići nemoguće: primirje i zajedničko očinstvo. Sve djeluje skladno sve dok Dustyjev macho tata Kurt i Bradov ultra emotivan otac Don ne najave svoj dolazak za Božić. Kurt (Mel Gibson) će unijeti razdor između Dustyja i Brada svojim nametanjem mišljena i neslaganjem s njihovim zajedničkim odlukama vezanim za odgoj njihove djece. Hoće li Dusty i Brad uspjeti dokazati Kurtu da je njihov moderan način odgoja učinkovit i spasiti zajednički Božić?

Učitati još
Zatvori