Koje ćemo serije gledati tijekom cijelih blagdana i početkom 2018.?

Koje ćemo serije gledati tijekom cijelih
blagdana i početkom 2018.?

Good Girls

Blagdani su tradicionalno i vrijeme godišnjih odmora te su idealno vrijeme za cjelonoćno binganje serija – i baš iz tog razloga donosimo pet prijedloga serija koje su već dostupne za gledanje ili koje uskoro dolaze na male ekrane, a za koje sa sigurnošću možemo reći da ćemo se teško oduprijeti gledanju svih epizoda u jednom potezu!

Good Girls

Krajem godine, za vrijeme blagdana, na male ekrane dolazi serija Good Girls. Radnja prati tri kućanice i majke kako se nađu u kompliciranim situacijama koje ih natjeraju na očajan postupak – pljačku trgovine. Uzbudljiva, dinamična i duhovita serija zabavit će vas tijekom blagdana, a bonus seriji svakako su glumačka imena Christina Hendricks, Retta i Mae Whitman u glavnim ulogama. Donosimo trailer serije, sigurno ćete odmah posegnuti za prvom epizodom čim ga pogledate:

Dark

Serija Dark donosi priču o nestanku dvoje djece koji poremeti i naruši odnose među četiri obitelji, a gledatelje će svakako iznenaditi nadnaravni twist koji ih čeka u seriji. Dark se počela emitirati 1. prosinca i donosi 10 epizoda napete i uzbudljive radnje. Režiju serije potpisuje Baran bo Odar, dok prekrasnu kameru i stvarno impresivan vizualan dojam serije potpisuje Nikolaus Summerer. Za jednako impresivan glazbeni dojam zaslužan je Ben Frost poznat po svojim minimalističkim uradcima.

Dark

Wormwood

Još jedna Netflixova serija koja će vas ove blagdane prikovati za male ekrane. U seriji glume stvarno impresivna glumačka imena – Peter Sarsgaard, Molly Parker i Bob Balaban. Radi se o posebnoj kombinaciji žanrova mini serije i dokumentarca s potpisom legendarnog Errola Morrisa. Sarsgaard glumi Franka Olsona, bakteriologa koji je tikom 50-ih radio za CIA-u i bio potajice drogiran s LSD-om. Iznenada je poginuo samo par dana nakon što su ga drogirali i njegova smrt proglašena je samoubojstvom, no do današnjeg dana je ostala sjena sumnje… Njegova obitelj se uspjela nagoditi s CIA-om za 750000 dolara, no njegovi sinovi i danas postavljaju pitanja o njegovoj smrti. Ovaj stvarni misterij gledat ćemo u novoj seriji Wormwood, a do tada pogledajte trailer:

Castle Rock

Serija koju svelikim nestrpljenjem čekamo svakako je Castle Rock s potpisom Stephena Kinga. Radnja se temelji na pričama kultnog pisca i donosi priče likova koji žive u fiktivnom gradu Castle Rock. Kako izgleda kada se udruže apsolutni majstor akcije, drame i znanstvene fantastike J.J.Abrams i apsolutni kraj misterija, trilera i horora Stephen King? Vjerujemo da će činjenica o njihovoj najnovijoj suradnji na seriji Castle Rock biti jedna od uzbudljivijih vijesti, posebno kada se radi o spoju ovih zanimljivih, uzbudljivih i napetih žanrova. Svim obožavateljima Kingovih književnih djela poznato je da je Castle Rock jedno od najčešće spominjanih fiktivnih mjesta u kojemu se jako mnogo radnji njegovih romana odvijalo.

American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace

Penelope Cruz glumit će sestru legendarnog dizajnera, Donatellu Versace, a tragičan događaj iz 1997. godine snimit će se u deset epizoda. Sezona će se bazirati na knjizi iz 1999., autorice Maureen Orth, dok će scenarij i produkciju potpisati Tom Rob Smith. U ovom šifriranom teaseru vidimo Versace zdanje u Miamiju koje prelijeću dvije golubice taman prije nego čujemo dva pucnja te se ekran zacrveni. Édgar Ramírez glumit će Giannija Versacea, Penelope Cruz njegovu sestru Donatellu, dok će Ricky Martin glumiti dugogodišnjeg Versaceovog ljubavnika Antonija D’Amica. Darren Criss portretirat će ubojicu Andrewa Cunanana, dok je zvijezda American Horror Story Max Greenfield viđen u nedefiniranoj ulozi. Serija na male ekrane dolazi 17. siječnja 2018.

1211457

MV5BYmIwNDQ2ZTMtNjJjZi00NTUwLTg5ODUtNTA3MTVmNTM2ZjQzXkEyXkFqcGdeQXVyNzY2OTUyMQ@@._V1_

Učitati još
Zatvori