Predstavljena je knjiga Nadživjeti život

Predstavljena je knjiga Nadživjeti život

Povodom obilježavanja Svjetskog Dana knjige, jedan od najutjecajnijih motivacijskih stručnjaka i govornika na našim područjima dr. Kenan Crnkić, predstavio je svoju treću dugo očekivanu knjigu Nadživjeti život. Pisana jednostavnim jezikom, bogata živopisnim i poučnim pričama te razumljiva svim uzrastima, knjiga predstavlja ultimativni priručnik za uspješno suočavanje s izazovima svakodnevnog života. Uz dr. Crnkića kroz nesvakidašnje predstavljanje knjige goste u prepunoj dvorani knjižare u Bogovićevoj provele su urednica poznatog bloga Čitaj knjigu, Alis Marić te Ivana Glavaš, glavna urednica izdavačke kuće Iris Illyrica.

Jednostavna rješenja za kompleksne situacije

Predstavljena knjiga Nadživjeti život, koja se od danas nalazi na policama gotovo svih boljih knjižara, vrhunac je trilogije život – sreća – uspjeh. Pisana prepoznatljivim stilom koji odiše jednostavnošću, inspiracijom i lakoćom čitanja daje odgovore na vječita životna pitanja kao što su kako se nositi sa problemima i iskušenjima, uvredama i ogovaranjima, izdajama i razočarenjima, prijateljima i neprijateljima? Kako prepoznati istinsko dobro i skriveno zlo, razlikovati cijenu od prave vrijednosti, kako upravljati promjenama i donositi mudre odluke?

Nadalje, knjiga koncipirana kao zbirka priča, nudi jednostavna ali učinkovita rješenja i za financijske i poslovne izazove. Naime, pomaže otkriti koja je to investicija najsigurnija, a istovremeno donosi najveći povrat. Uz knjigu čitatelj otkriva zašto zaboraviti i kada oprostiti te zašto je naše samo ono što dajemo drugima.

„Dva su najvažnija dana u životu svakoga čovjeka – dan kada se rodi i dan kada istinski spozna zašto! Iz života nitko ne izlazi živ, osim onih koji ga nadžive. Knjiga Nadživjeti život namijenjena je upravo takvima i svima koji to tek namjeravaju postati. Onima koji razumiju i svakodnevno žive i djeluju po uvjerenju da je tvoje istinski samo ono što daš“, sumirala je Alis Marić prilikom promocije.

Alis Marić i Kenan Crnkić

Priče koje obaraju rekorde čitanosti

Dr. Kenan Crnkić autor je velikih regionalnih bestelera o uspjehu 7 tajni uspjeha i sreći Pazi kojeg vuka hraniš. Na području jugoistočne Europe knjige su doživjele višestruka izdanja i prodane su u više od  250.00 primjeraka. Njegova prva knjiga 7 tajni uspjeha, kao jednostavan i praktičan vodič do uspjeha, izazvala je svojevrsnu senzaciju, oborila sve rekorde prodaje, a u roku od samo deset dana od izdavanja probila se na prvo mjesto na ljestvicama popularnosti. Već u prvoj godini od izlaska doživjela je svoje deseto jubilarno izdanje.

Učitati još
Zatvori