Journal Book Club: Blackwood Manor

Journal Book Club: Blackwood Manor

Nova knjiga mjeseca Journal Book Cluba je roman Blackwood Manor, spisateljice koja djeluje pod pseudonimom M.T. Reynard! Kako biste aktivno sudjelovali u Journal Book Clubu pridružite nam se u goodreads grupu gdje ćete biti upoznati sa svim novostima, a i gdje jedva čekamo pročitati vaše mišljenje i komentare o knjizi, a i diskusije su više nego dobrodošle! Javite nam se na adresu bookclub@journal.hr, postavljajte nam pitanja, pišite komentare i prijedloge te uskoro očekujte i newsletter kojim ćemo vas obavještavati o svim novostima i radnjama vezanim za klub. Koristeći #journalbookclub prilikom dijeljenja svojih utisaka vezanih uz neku od predloženih knjiga (ili bilo koje najdraže knjige koju trenutno čitate) na društvenim mrežama Instagram i Facebook dobivate priliku osvojiti upravo knjigu mjeseca. Do tada – pišite nam, koristite #journalbookclub i naravno, uživajte u knjizi…

M.T. Reynard: Blackwood Manor

M.T. Reynard tajanstvena je autorica iz Zagreba koja piše pod pseudonimom, a Blackwood Manor je roman koji prati jednu imućnu obitelj u Engleskoj. Trebao bi biti prvi u serijalu “Blackwood”. Radi se o jako uzbudljivoj priči, istinskoj knjizi mjeseca i kada ju krenete čitati nećete ju moći ispustiti iz ruku.

Ovaj uzbudljivi roman donosi priču o dvije moćne stoljetne obitelji, njihovim veo obavijenim tajnama, zavisti, ljubavi, posjedu i na kraju potrazi za istinom. Roman je pun divnih opisa krajolika, interijera, jela… Ova uzbudljiva priča budi svaki osjet, a i estetsku stranu u čitateljima.  Središnji lik, junakinja romana jest Vivianne Blackwood i nju pratimo s najvećom pozornosti. Uz nju čitatelje će još zaokupiti dva muška lika – Pascal i Callum. Mjesto radnje je Blackwood Manor, i iako se radi o priči, romanu, kao da čitate stvarnu pustolovinu, sa željom da posjetite to mjesto u stvarnom životu.

Ovo je roman za sve one kojima je bitna estetska nota književnog djela i koji prihvaćaju dobre, zdrave doze hedonizma. Jedna prava kombinacija pustolovine i užitka.

Zanimljivost knjige jest i naslovnica koju potpisuje hrvatska ilustratorica i slikarica Cella Anita Celić tako da se ne radi samo o odličnom književnom djelu, već i o pravom likovnom dragulju.

Pošaljite svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila BLACKWOOD MANOR, do 27. prosinca, kada ćemo objaviti sretnog dobitnika ili dobitnicu. Nemojte propustiti javiti nam se i na bookclub@journal.hr kako biste na vrijeme bili informirani o svim novostima Journal Book Cluba. Također, kako biste bili u prilici osvojiti knjigu, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Knjiga je dostupna u knjižarama Menart, Hoću knjigu i Znanje.

Foto: Tom

 

Učitati još
Zatvori