Uskoro ćemo čitati Darker: Fifty Shades Darker as told by Christian

Objavu dijeli E L James (@erikaljames)

Darker: Fifty Shades Darker as told by Christian dolazi na police knjižara

Hello all. I’m delighted to let you know that Darker: Fifty Shades Darker as told by Christian will be published in the US and UK on 28th November 2017. Other territories to follow. I do hope you enjoy it. Much love. #FiftyShades #Darker #ChristianGrey – ovaj tekst u captionu objavljene sličice na Instagram profilu spisateljice E.L. James instantno je bacio tisuće followera u euforiju… I ona se od tada samo širi. Naima, s time je potvrdila, a i najavila datum izlaska nove knjige Darker: Fifty Shades Darker as told by Christian, ovog puta ispričane iz njegove perspektive.

Prijašnje knjige prvenstveno su pratile Anastasiju Anu Steele i ispričane su iz njezine, ženske perspektive. Nastavak koji slijedi dat će nam , vjerujemo, drugačiji uvid. Kako to izgleda iz njegove, muške perspektive, saznat ćemo od kraja studenog. Sumnjamo da ćemo dugo čekati na prevedeni nastavak i u našim knjižarama.

1502968704-ac5b880064c13beec4d51dd6dc9b72fc

Foto: Instagram, Screenshot

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori