Judita Franković u novom hit filmu

Judita Franković u novom hit filmu

Na jesen u kina dolazi nastavak i drugi dio trilogije scenarista i režisera Anđela Jurkasa – ‘Fuck Off I Love You’. Prošlo ljeto publika je mogla pogledati prvi dio, hvaljeni film ‘Zbog tebe’, dok će se treći dio zvati ‘Happy End’.

Donosimo isječak gdje Anđelo Jurkas i Judita Franković utjelovljuju ljubavni par – poznatu glumicu, veliku glumačku zvijezdu, dok je on običan momak. Njihova veza bazira se na casual viđanju i zajedničkoj ljubavi prema filmu ‘Sex, lies & videotapes’ Stevena Soederbergha. Odlučili su snimiti svoj kućni video na temu njihovog viđenja veze i međuljudskih odnosa. U kojem smjeru će njihova priča otići, pogledajte u isječku…

'Fuck Off I Love You film', Judita Frankovic

Judita Franković

Riječ je o filmu koji je kombinacija komedije i drame s elementnima erotike, krimića i akcije, no punoj feelgood momenta. Priča je to o muško ženskim odnosima, ljubavi i posljedicama ljubavi na putu do nalaženja savršene veze, a prema podacima nacionalnih i regionalnih filmskih institucija i teoretičara filma riječ je o prvoj debitantskoj trilogiji u povijesti filma u Hrvatskoj i zemljama regije na Balkanu.

16142779_573619356177682_8238358175312167745_n

Foto: Screenshot, Fuck Off I LOve You

Učitati još
Zatvori