Veliki koncert Josipe Lisac u Lisinskom

Veliki koncert Josipe Lisac u Lisinskom

jospia post

Josipa Lisac obilježava 50 godina karijere

Tradicionalan koncert Josipe Lisac posvećen Karlu Metikošu, koji će se održati 10. prosinca u K.D. Vatroslava Lisinskog, ove će godine dobiti posebnu dimenziju zbog obilježavanja 50 godina karijere naše najveće glazbene umjetnice.

Kompletna 2017. Josipi Lisac protekla je u obilježavanju 50 godina impresivne karijere. Od nastupa u Sarajevu i Novom Sadu početkom godine do nedavne američko – kanadske turneje Josipa je rasprodavala brojne koncerte na dva kontinenta. Tradicionalno, sezonu privodi kraju svirkom u svom Zagrebu. Mada uvijek ističe da su svi njezini nastupi posvećeni Karlu Metikošu upravo taj zagrebački se najviše veže uz Josipinu najveću ljubav, a ovogodišnji će biti održan u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, glazbenoj kući koju je rasprodala nebrojeno puta.

Domaća publika imat će 10. prosinca još jednom priliku uživati u interpretacijama najvažnijih skladbi iz pola stoljeća duge karijere: “Dok razmišljam o nama”, “Na na na na”, “Vjerujem ti sve”, “Magla”, “O jednoj mladosti”, “Hir, hir, hir”, “Ležaj od suza”, “Danas sam luda”, “Ja bolujem” i mnogim drugima. Naravno, i ovaj put bit će u pratnji svog moćnog benda u sastavu Gojko Tomljanović, Josip Grah, Borna Šercar, Davor Črnigoj i Davor Doležal.

Ulaznice kreću u prodaju u srijedu, 18. listopada, po cijenama od 140, 160 i 190 kn. Kupiti se mogu na blagajni Lisinskog, na lisinski.hr, u sustavu Eventim te na eventim.hr.

Foto: promo

 

Učitati još
Zatvori