Još jedan originalan party popularnog programa ‘Sutra je subota’

Još jedan originalan party popularnog
programa ‘Sutra je subota’

journal-i-sutra-je-subota

Program ‘Sutra je Subota’ nastao je s ciljem da razbije monotoniju noćnog života metropole i ponudi nešto novo i svježe svim ljubiteljima dobre zabave. Kroz prvih devet tuluma prošlo je više od deset tisuća posjetitelja i gostovalo je više od deset DJ-a i izvođača.

Povodom ove prilike pitali smo Pill Jacksona, domaćina večeri, da nam izdvoji TOP 5 tuluma do sada, evo što nam je odgovorio:

1. LAUBOTANIKA – Prvi mačići se u vodu bacaju, ali ovaj nam je svima koji smo uključeni u organizaciju najdraži. Od, sad gledajući iz ove perspektive, nespretno postavljene pozornice do prvotno naručene količine pića dostojne jednog srednjeg tuluma s ekipom sve je bilo krivo, ali ujedno i lijepo kad smo vidjeli sve naše prijatelje prisutne i kako se istinski zabavljaju. Slogan te večeri je bio rastimo zajedno i gledajte gdje smo sad.
P.S. I da, za sve koji nas uvijek pitaju, vratit ćemo flipere kad tad.

SUTRA JE SUBOTA 2

2. AUTOBAHN – Hauba nikad nije baš sjela našim gostima najbolje, ali nama se sviđala ta sirovost koju je imala. Autobahn izdvajam ne samo zbog lokacije, već i zbog nevjerojatne atmosfere i svih koji su strpljivo čekali na kiši da kupe karte. Citiram jednog prijatelja koji je s osmijehom rekao «došao sam mokar, ali izlazim još mokriji».

3. FESTIVUS – Od prvog dana nam je želja bila dovesti Vlatku Pokos kao gosta, jer ipak svi se mi nestrpljivo pitamo kad će taj petak. Mislim da još uvijek pola posjetitelja nevjeruje da je to uistinu bila Vlatka.

4. TANKANJE – najdraži sport, a da i nastup Kandžije i Toxare.

5. VELIKI LAUBOVSKI – Dude.

sutrajesubota2

Ulaznica za Sutra je Subota presents ‘Kak Taubeka Dva’, na žalost u pretprodaji više nema. Ograničena količina ulaznica biti će u prodaji na ulazu od 22 sata kada i počinje party, ali da ne čekate u redu pripremili smo za vas nagradnu igru gdje možete osvojiti 3×2 ulaznice, javite svoje podatke na info@journal.hr. Više o jednom od najboljih tuluma u gradu možete saznati na Facebook stranici.

Karte za večerašnji party osvojile su Tihana Đukić, Tihana Kovačić i Mia Petričušić. Želimo im zabavan provod!

Učitati još
Zatvori