Jedva čekamo ove crtiće

Jedva čekamo ove crtiće

Jeste li se ikada zapitali što kućni ljubimci rade kada ih ostavimo same ku­ći? Animirani film ‘Tajni život kućnih ljubimaca’ donosi vam odgovor na to pitanje, odgovor kakav sigurno niste očekivali. Donosimo vam trailer ovog urnebesnog animiranog filma:

U jednoj zgradi njujorškog Manhattana posebno se ističe pas Max, omiljeni ljubimac kojega se svakodnevno pazi i mazi. No njegov se savršeni svijet okrene naopačke kada maleni mješanac Duke postane kandidat za novog najdražeg ljubimca njihova vlasnika. Iako će od tog trenutka ova dva mala psića biti u svađi, smišljajući razne smicalice jedan za drugoga, udružit će se kada otkriju kako umiljati, bijeli pufasti zeko okuplja vojsku napuštenih životinja, želeći se osvetiti svim sre­tnim kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima. Zeko Snowball, zajedno sa svojom brojnom vojskom, pokušat će uzeti njihovu sreću!

tajni svijet kućnih ljubimaca

‘Peanuts’ je popularni strip autora Charlesa M. Schulza, osmišljen davne 1950. godine od kada je preveden na čak 21 jezik, a popularnost je stekao u 75 zemalja diljem svijeta. Ono što je još popularnije i poznatije njegovi su glavni likovi, simpatični osmogodišnji Charlie Brown i njegov ljubimac, ne­ponovljivi pas Snoopy, koji su obilježili djetinjstvo brojnih generacija. Ve­selu Peanuts družinu čine još i Charlijeva sestra Sally Brown, Lucy, Linus van Pelt (najpoznatiji po svojoj plavoj dekici), ptičica Woodstock (Snoopyjev ljubimac koji najviše od svega voli spavati na njegovu nosu), Franklin te Peppermint Patty.

snoopy post

Ovu ćemo poznatu skupinu napokon moći gledati na velikim platnima i vra­titi se u djetinjstvo uz dugometražni crtić ‘Snoopy i Charlie brown: Peanuts film!’ Zanimljivost koja prati ovaj animirani hit, koji ćemo u ki­nima gledati u najsuvremenijoj 3D tehnologiji već ove zime, jest činjenica da ga produciraju upravo sin i unuk Charlesa Shulza – Craig i Bryan Schulz. Redatelj filma je Steve Martino. Nove avantura naših omiljenih likova u Cinestar kina stižu 10. prosinca 2015., a dotad pogledajte novi trailer klikom na link:

Na proljeće 2016. vraća nam se jedna od najuspješnijih animiranih franšiza na svijetu, u najsmješnijoj i najvećoj avanturi do sada – Kung Fu Panda 3!

Nastavljajući svoje legendarne fenomentastične avanture, neodoljiva, po­malo nespretna panda Po suočit će se sa dvije velike opasnosti. O čemu se točno radi, otkrit ćemo na proljeće iduće godine, ali smo sigurni da će biti jednako uzbudljivo kao što je bilo i u prva dva nastavka koja su osvojila svijet!

Učitati još
Zatvori