Jedinstven umjetnički rad C.R.T.A. na artOmatu

Jedinstven umjetnički rad
C.R.T.A. na artOmatu

Ovogodišnja C.R.T.A., likovni projekt mlade umjetnice Melinde Šefčić, realiziran je i izveden u suradnji sa umjetnikom Lavom Paripovićem i to pod nazivom ‘Back to Black’.

Rad se počeo crtati prije tri dana kako bi bo spreman za zagrebački artOmat koji se svečano otvorio sinoć u Hrvatskom društvu likovnih umjetnika, u popularnoj Džamiji.

melinda post 1

Ovaj rad jedinstven je upravo iz razloga jer govori o ideji i zamisli samoga projekta C.R.T.A. u kojemu su glavni motivacijski pokretači crtanje + ritam + ton + asocijacija.

melinda post 3

Umjetnici su bez prethodnog dogovora, zajedničkim snagama kreativnog i likovnog izričaja, izgradili i uobličili ovu jedinstvenu umjetničku kreaciju.

melinda post 6

Tijekom dva dana rada, crtanje, ritam, ton i asocijacija su ti koji su ih vodili do krajnje forme, a upravo je to odraz moći kreativnog stvaralašva i spontanog ‘Back to Back’ djelovanja.

melinda post 4

Rad se može pogledati za vrijeme trajanja artOmata, do 23. prosinca, a što još donosi program omiljenog umjetničkog sajma možete saznati na Facebook stranici.

melinda post 5

Foto: Tom

Učitati još
Zatvori