Jay-Z na Instagramu objavio isječak vjenčanja s Beyoncé

Jay-Z na Instagramu objavio isječak
vjenčanja s Beyoncé

Nakon što je Beyoncé prije nekoliko dana osvojila Internet svojom ljubavnom baladom koju je posvetila Jay Z-ju, on joj je uzvratio tako da je na Instagramu objavio kratki isječak iz njihovog vjenčanja kao podsjetnik na sedam godina braka. Iako je javnost po prvi puta isječke iz vjenčanja mogla vidjeti tokom njihove prošlogodišnje velike turneje “On the Run” kada su i prve fotografije procurile, ovo je prvi put da je netko od supružnika sam istaknuo video na nekom od profila.

beyonce i jay z

U nekoliko sekundi videa možemo vidjeti kratko izmjenjivanje zavjeta, Beyoncé u klasičnoj bijeloj vjenčanici i Jay Z-ja u odijelu, a zatim krupni plan stavljanja prstena na ruku te odlazak od oltara dok ih uzvanici obasipaju ružinim laticama.

A video posted by Jay Z (@officials_c_) on

Budući da Jay-Z već nekoliko dana vlada medijima zbog svojeg novog glazbenog servisa, ovo je samo još jedan od odličnih medijskih poteza s kojima privlači korisnike da čuju i isprobaju što je Tidal. A ujedno i potvrda lijepe ljubavne bajke čiju sliku on i Beyoncé već godinama brižno održavaju u javnosti.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori