Posljednji poziv na izložbu ‘Osamdesete’

Posljednji poziv na izložbu
‘Osamdesete’

Izložba „Osamdesete – slatka dekadencija postmoderne“ u svom postavu predstavlja prilično ‘škakljivo’ razdoblje od smrti Josipa Broza Tita do početka 90-ih godina kada realno započinje neminovni proces raspada Jugoslavije.

hdlu_spring_2009

Stoga ukoliko niste imali priliku, a imate želju iskoristite last minute ponudu i do 10. svibnja posjetite Dom Hrvatskog društva likovnih umjetnika, popularnu “Džamiju“ i ne propustite zlatno doba osamdesetih godina. Izložba koja nas vraća u prošlost i kroz različite discipline donosi sve najbolje što je hrvatsko umjetničko stvaralaštvo realiziralo u tom razdoblju oduševila je veliki broj posjetitelja i u svom puno sjaju se predstavila na zagrebačkoj kulturnoj sceni.

osamdesete

Izložbu je do sada posjetilo oko pet tisuća ljudi, te ako ne želite propustiti ovu jedinstvenu priliku da se na trenutak vratite u osamdesete onda svakako posjetite Meštrovićev paviljon i uživajte u nezaboravnom putovanju kroz vrijeme i povratku 30-ak godina unazad. Više o izložbi pogledajte osamdesete.net.

Učitati još
Zatvori