Iščekivani trailer za film
Knjiga o džungli

Nova ‘Knjiga o džungli’ neće biti nalik onome što smo do sad imali prilike vidjeti – veseloj razigranoj priči punoj pjesme i šarenih likova kakva je bila u crtanom filmu iz 1967. godine. Sudeći prema prvom traileru kojeg je objavio Disney, adaptacija koja okuplja uistinu impresivnu glumačku ekipu nije dječja igra već napeta avantura koja će nas prikovati za kino sjedala.

knjigaodzungli1

Osmišljen kao spoj igranog filma i kompjuterske animacije, donosi nam klasičnu fabulu koju znamo svi, o siročetu Mowgliju kojeg u dubini džungle odgajaju vukovi, medvjed i pantera. Glasove su životinjama posudili Bill Murray (medvjed Baloo), Ben Kingsley (Bagheera), Christopher Walken (King Louie), Scarlett Johansson (zmija Kaa), Lupita Nyong’o (vučica Raksha), Idris Elba (tigar Shere Khan) itd., a malog Mowglija će utjeloviti Neel Sethi kojem je ovo prva filmska uloga.

Avanturu režira Jon Favreau, redatelj koji stoji iza Iron Mana, a premijera se očekuje 2016. godine. U nastavku pogledajte trailer, a fanovi se nadaju kako će neke od sad već klasičnih pjesama iz crtane verzije naći svoje mjesto i u filmu.

Učitati još
Zatvori