Zanimljiva izložba u Malom Lošinju

Zanimljiva izložba u Malom Lošinju

U Galeriji Fritzy u Malom Lošinju će se u petak, 27. ožujka, u 19 sati otvoriti izložba mladog likovnog umjetnika Igora Taritaša. Igor Taritaš član je platforme P_3 s kojom izlaže i provodi umjetničke projekte. Imao je nekoliko samostalnih i desetak skupnih izložbi diljem,  dok su mu radovi otkupljeni na natječajima Erste fragmenti 7, Erste fragment 10 u Zagrebu te na natječaju INA – Energija 2012. u Rijeci.

taritas 1 post

Umjetnik će predstaviti slike iz dva ciklusa nastalih od 2013. godine. kojima propitkuje prostor. Na starijim slikama prikazani su napušteni prostori kao odraz današnjeg društva. Na novijim slikama on ostavlja nedefiniran prostor koji dopušta promatraču da koristeći svoju maštu kreira vlastiti prostor. Djela Igora Taritaša prepuna su simbolike i reminiscencija na druge umjetnike koji su svojim radovima obilježili određeno likovno razdoblje.

taritas 2 post

taritas 4 post

Izložba će biti otvorena do 25. travnja 2015. godine. Radno vrijeme Galerije Fritzy je od utorka do petka od 10 do 13 te od 18 do 20, a subotom od 10 do 13 sati (ponedjeljkom i nedjeljom zatvoreno).
Više o Igorovim radovima možete saznati na njegovom blogu taritasigor.blogspot.com te web stranici platforme P_3 p-3-art.com.

Učitati još
Zatvori