Hygge – hit knjiga koju svi žele

Hygge – hit knjiga koju svi žele

Hygge

@copenhagencakes

Već smo pisali što je Hygge, a sada o toj filozofiji možete i čitati u knjizi ‘hygge’ autorice Louise Thomsen Brits. Hygge je način življenja u životu svakog Danca koji donosi zadovoljstvo i sreću, a sve zajedno svrstava ih, uz Švicarce i Islanđane, u jednu od tri najsretnije države.

Ova knjiga pomoći će vam da otkrijete hygge i prizovete ju u svoju svakodnevnicu. Ne preostaje vam ništa drugo nego pripremiti si omiljeni večernji zimski napitak (predlažemo odlične recepte za kuhano vino i zimska pića s rumom), da se ogrnete omiljenom dekicom i otkrijete koliko je život ljepši s hygge u njemu…

preuzmi-1

Šest sretnica i/ili sretnika nakladnička kuća VBZ razveselit će s primjerkom ove hit knjige! Pošaljite emailom na info@journal.hr svoje ime i prezime i u predmet emaila navedite ‘hygge’, a tko će uživati u ovom zanimljivom štivu otkrit ćemo u četvrtak 29. prosinca u 11 ujutro.

Čestitamo dobitnicima na osvojenim knjigama! Molimo Katarinu Petrač, Danicu Turudić, Mirjanu Žgelu, Mariju Filipović, Dinku Ivić i Snježanu Prohasku da provjere svoj email inbox.

Hygge

@scandinaviastandard

Foto: Instagram, VBZ

Učitati još
Zatvori