Gabi Novak i Arsen Dedić za
‘Korak u život’

U subotu 4. srpnja 2015. Rotary club Zagreb Kaptol na Sceni Amadeo organizira veliki humanitarni koncert za akciju ‘Korak u život’ kojom se osiguravaju stipendije za mlade ljude koji po završetku srednje škole moraju napustiti domove za nezbrinutu djecu i udomiteljske obitelji.

korakuzivot2

Brabko Bulić i Lea Deklava

Ove godine ‘domaćini’ koncerta biti će glazbeni umjetnici Gabi Novak i Arsen Dedić, a koji su danas najavili na novinarskoj konferenciji u zagrebačkoj galeriji Vevet: Zvonko Mesić, predstavnik Rotary kluba Zagreb Kaptol, Nenad Jandrić – voditelj Scene Amadeo te Lea Dekleva i maestro Branko Bulić Bula koji će ujedno biti i posebni gosti koncerta. Posebnost ovogodišnjeg koncert jest u tome što će svaki kupac ulaznice za koncert, čija je cijena 150 kuna i od čije prodaje se osiguravaju stipendije, na dar dobiti grafiku vrsnog hrvatskog likovnog umjetnika Vatroslava Kuliša.

korakuživot

Na održanoj tiskovnoj konferenciji stipendistica akcije Korak u život, Marija Čagalj, studentica pete godine na zagrebačkom Građevinskom fakultetu objasnila je važnost ovog projekta te se još jednom ovom prilikom zahvalila Rotary clubu Zagreb Kaptol na datoj mogućnosti studiranja. Ulaznice po cijeni od 150 kn, a od čije se prodaje osiguravaju stipendije, mogu se kupiti putem online servisa www.ulaznice.hr i na njihovim prodajnim mjestima. U slučaju kiše koncert će se održati u kazalištu Kerempuh.

Učitati još
Zatvori