Hrvatsko narodno kazalište dolazi u
vaš zagrebački kvart!

U subotu, 16. svibnja u zagrebačkom Zapruđu održano je prvo događanje u sklopu akcije ‘HNK u vašem kvartu’. Pred okupljenim građanima predstavljena je nova sezona 2015./16. uz sudjelovanje članova Baleta HNK koji su pred gledateljima pokazali plesački kondicioni trening, dok je o budućoj sezoni i premijernim naslovima govorio ravnatelj Drame Ivica Buljan.

1_ hnk u vašem kvartu post

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu će u akciji ‘HNK u vašem kvartu’ šest tjedana uzastopno predstavljati program sljedeće sezone. U šest zagrebačkih kvartova svake subote, u atraktivnome programu, nastupit će umjetnici Drame, Opere i Baleta. Početak je to velike akcije predstavljanja nove sezone po zagrebačkim kvartovima i uvod u upis pretplate koji ove godine počinje već 8. lipnja. Sljedeće događanje održat će se u subotu 23. svibnja na Trgu Europe.

1 hnk naslovna

Cjelodnevnim događanjem na trgu ispred kazališta 29. lipnja te tradicionalnom dodjelom nagrada za najbolja umjetnička ostvarenja i Simfonijskim gipsy jazz koncertom svečano će biti završena ova sezona. Detaljan raspored možete saznati na web stranici kazališta, dok događanja možete pratiti i na kazališnoj Facebook stranici.

Foto: Facebook, Turistička zajednica grada Zagreba

Učitati još
Zatvori