Koncert epskih razmjera stigao u kina

Koncert epskih razmjera stigao u kina

stonesi-slider

Otkako je najavljeno da se koncert ‘Havana moon – The Rolling Stones Live in Cuba’ može ekskluzivno pogledati samo u CineStar kinima, među hrvatskim obožavateljima ovog rock benda vladao je neviđeni interes za ulaznicama, koje su još prije same projekcije bile rasprodane. Ovaj koncert epskih razmjera pod nazivom ”Havana moon – The Rolling Stones Live in Cuba” održan na Kubi u ožujku ove godine, okupio je 1,2 milijuna obožavatelja, a ovog je vikenda u prikazan u najboljim kinima diljem svijeta. Tako se i Hrvatska našla na popisu zemalja koje su mogle uživati u jedinstvenom doživljaju ovog benda, koji je ispisao svjetsku povijest.

Jurica Popivić i Matija Vuica

Jurica Popivić i Matija Vuica

Osim brojnih obožavatelja ovog rock sastava, hrvatsku projekciju koncerta nisu propustili ni Matija Vuica, Ivana Marić, Mladen Bodalec te Luka Grubišić. Osim u multipleksu CineStar u zagrebačkom Branimir centru, projekcija ovog koncerta je održana i u ostalim CineStar kinima diljem Hrvatske, gdje je također vladala velika zainteresiranost.

Mladen Bodalec

Mladen Bodalec

”Havana moon – The Rolling Stones Live in Cuba” prvi je u nizu Spektakla u CineStaru, specijalnog programa koji šestu sezonu zaredom donosi prave glazbene i plesne poslastice u dvorane kina i u najudobnija sjedala u gradu. U sezoni 2016/2017 imat ćete priliku vidjeti live prijenose najboljih svjetskih opernih i baletnih izvedbi iz Royal Opera House-a, jedne od najpoznatijih svjetskih pozornica s vrhunskom produkcijom, kao i mjuzikle i koncerte poznatih svjetskih izvođača. Dakle, očekuje vas jedna nadasve uzbudljiva sezona ispunjena obiljem vrhunske glazbe i plesa, romantičnih arija, strastvenih koreografija te blještave i gotovo električne energije.

Luka Grubišić

Luka Grubišić

Sve informaciie o nadolazećim spektaklima u CineStaru na blitz-cinestar.hr

Ivana Marić

Ivana Marić

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

Učitati još
Zatvori