Virtualna Gucci izložba

Gucci 4 Rooms novi je digitalni umjetnički projekt lansiran danas i predstavlja četiri umjetnika koja svoje radove predstavljaju kroz četiri virtualne Gucci sobe koristeći klasične ambleme ove modne kuće – rascvjetalo cvijeće, likove životinja i razne printeve kako bi ‘ulovili’ skrivenog Gucci duha u prve tri sobe, dok bi ih po završetku ‘lova’, u posljednjoj, četvrtoj sobi dočekalo iznenađenje u posljednjoj sobi znakovitog imena – Gucci Secret Room.

Također na sedmom katu Gucci Ginze sutra se otvara izložba ovog projekta te će se od 12. listopada do 27. studenog, od 11 do 20 sati, moći doživjeti projekt Gucci 4 Rooms. Umjetnici koji sudjeluju u projektu su Trouble Andrew, Chiharu Shiota, Mr. i Daito Manabe. A samo digitalni, umjetnički projekt s elementima pametne video igrice  možete pogledati na gucci4rooms.gucci.com.

Gucci 4 Rooms

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori