Glazbena poslastica u Lisinskom

Glazbena poslastica u Lisinskom

Zagrebački bend FOR ove nedjelje, 19. travnja predstavlja svoj prvi studijski album ‘The Sun Will Shine’ u Maloj dvorani KD Vatroslav Lisinski.

FOR1

Koncertna promocija albuma bit će u duhu filozofije ovog četveročlanog benda : F O R ili ‘ZA’ žele svojom glazbom širiti pozitivan stav prema životu. Njihove pjesme na engleskom jeziku donose priču o izlasku iz besciljnosti i kao podsjetnik ‘Sunce će sjati’.

FOR2 SLIDER

Najavna pjesma ‘Keep On Walking’ prvi je singl s albuma prvijenca grupe FOR  koji opisuje besanu noć i nemirnu dušu čovjeka koji ne odustaje u potrazi za svojim mjestom pod Suncem. Uz pratnju gudača i izvrsnih ženskih pratećih vokala čut ćemo prepoznatljive singlove:  ‘Essence’, ‘Lonely Mind Of Mine’ i ‘Into My Nightmare’ te ‘Bitter Blood’ i ‘The Sun Will Shine’.

FOR je progresivni akustični rock-bend oformljen 2013. godine u Zagrebu. Članovi benda su pjevač i gitarist Tomislav Malagurski, Slaven Špoljarić na osmožičanoj klasičnoj gitari, Miodrag Prelec na bas-gitari i Frano Homen na bubnjevima i udaraljkama. Glazbenu suradnju su započeli u jesen 2013. godine na snimanju promo albuma iz čega se do danas izrodilo nešto više od same glazbe – prijateljstvo i razumijevanje koji su postali važan čimbenik ovoga benda.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori