Albumi koje ćemo slušati u prosincu

Albumi koje ćemo slušati u prosincu

stewart-cover-3

Nakon cijelih jedanaest godina rock legende The Rolling Stones vraćaju se s albumom ‘Blue & Lonesome‘ kojim odaju počast bluesu Chicaga pod čijim su utjecajem bili na početku glazbene karijere. Album se sastoji od covera glazbenika Willie Dixon, Howlin’ Wolf i Little Walter. U dvije pjesme na gitari gostuje i Eric Clapton. Iako iznenađujući album obrada, vjerujemo da će svi ljubitelji specifičnog The Rolling Stones zvuka doći na svoje.

Novi album Johna Legenda ‘Darkness and Light’ donosi njegovo novo iskustvo u životu, i to ono kao oca. R&B i soul zvukove ovog puta donosi i s gostovanjima Chance the Rappera, Miguel & Brittany Howard iz Alabama Shakesa. Chancea smo do sada mogli čuti na singlu ‘Penthouse Floor’.

The Last Shadow Puppets su nakon svojeg drugog studijskog albuma u travnju ove godine objavili ‘The Dream Synopsis EP’. Alex Turner (Arctic Monkeys) i Miles Kane (The Rascals) za kraj godine donose šest skladbi, od kojih su četiri obrade, koje će sigurno impresionirati obožavatelje njihovog zvuka. Obradili su i ‘Is This You Wanted’ Leonarda Cohena i pustili nepunih mjesec dana prije Cohenove smrti.

natalie-portman-jackie

Iščekivani film ‘Jackie‘ prati i impresivan soundtrack koji potpisuje Mica Levi. Radnja filma prati život Jackie Kennedy od trenutka atentata na njenog muža i intervjua kojeg je povodom tragičnog događaja morala dati magazinu Life, reflektirajući se na svoju privatnu i javnu personu. Način na koji je Natalie Portman pristupila ovoj ulozi doista je vjerodostojan, a glazba filma samo pojačava taj dojam.

Učitati još
Zatvori