Vodimo vas na cool party u Garden Brewery

Vodimo vas na cool party u Garden Brewery

Love International: Young Marco

Love International godišnje je okupljanje u Tisnom, a sunčani ritmovi i opuštenost bit će predstavljeni u Zagrebu, na Love International večeri, u subotu 11. svibnja u dvorištu pivovare. Kroz ugodnu noć koja priziva ljeto i mali komadić glazbenog raja na moru vode vas Young Marco, Apiento, Nick & Pepi i Adriatic Social Club DJ-evi.

DJ i producent Young Marco stekao je ugled s eklektičnim setovima koji variraju od tropskih ritmova, afro dragulja, diska s Bliskog istoka, pa sve do izgubljenog proto-housea, techna i industriala. Kolekcionar ploča i organizator sjajnih partyja širi svoju selekciju prekrasne i ekscentrične glazbe po cijelom svijetu, a jedinstveni talent pokazat će i ovog ljeta na Love International festivalu u Tisnom.

Paul Byrne aka Apiento, DJ, producent i novinar, čovjek je koji stoji iza utjecajnog sajta i izdavačke kuće Test Pressing, nezaobilazna figura u svijetu balearica i moderne glazbe. Apiento je i član dua Open Space, s Andrew Haleom – produkcijskim magom velike Sade.Y

Adriatic Social Club, kolektiv koji je pokrenuo istoimeni prostor u Splitu, kažu da im je svojevrsni slogan “Glazba, vrhunski sound system, dobar osjećaj i puno ljubavi”. Vrsni selektori biraju boogie, disco, brazilsku, afričku, hip-hop i soul za ovu prigodu.

Nick i Pepi, dvojac koji stoji iza radijske emisije i glazbene večeri i live/booking agenije Adriatic Coasting i promovira glazbu od koje se osjećate dobro pridružit će im se svima za pultom.

Ulaznice su u pretprodaji 50 kuna, dok će na ulazu biti 70 kuna, a dostupne su na Entrio.hr.

Love International Festival na rasporedu je od 3.- 10. srpnja u The Garden Resortu u Tisnom, a među potvrđenim izvođačima su Gerd Janson, Josey Rebelle, Peggy Gou, Roman Flugel, Horse Meat Disco, Call Super i drugi koji će ujedno nastupiti i na zabavama na brodovima i klubu Barbarella’s. Dostupne su jeftinije ulaznice za regiju na Entrio.hr.

Dvoje sretnik i/ili sretnice moći će osvojiti po dvije ulaznice za party pošalju li svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila YOUNG MARCO do 11. svibnja u 8 sati, kada ćemo objaviti sretnog dobitnika i/ili dobitnicu. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu, prijatelja ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Čestitamo Ivi Sinožić i Sandri Sekanović!

Učitati još
Zatvori