Čak pet dana odličnih koncerata čekaju vas u Savskoj

6. rođendan Vintage Industrial Bara

Svi ljubitelji dobre glazbe od 12. do 16. prosinca uživat će u rođendanskoj proslavi u Savskoj 160 za koju su organizatori pripremili koncertni program koji će zadovoljiti svačije potrebe. A ako se muvate oko Savske 160 i preko dana, svratite do dnevnog boravka Grif Bara u kojem vas čekaju happy hour pogodnosti kroz kave i piva.
Ujedno je ovo i druga godina od kako nas je napustio Deda, kojemu su organizatori posvetili rođendansku subotu 15. prosinca s glazbom i druženjem uz klopu i cugu.

Sljedećih pet dana čeka vas odličan raspored, krenimo redom:

DAN 1 12/12
Juda Records Show: Mr. Albino / Detroit Groove Gang / PBO
Ulaz je slobodan

Prvi dan rođendana  dodjelili su nezavisnoj diskografskoj & booking kući ‘Juda Records‘, koja je osnovana 18.05.2016. godine u Sinju. Iza njih je preko 200 koncerata, a iz roostera izvođača nastupaju zagrebački bendovi Mr. Albino & Detroit Groove Gang te sinjski PBO – iza kojeg stoji bubnjar M.O.R.T.-a Mile Mijač.

DAN 2 13/12
Partibrejkers
Karte 80/100 kn I Prodaja VIB & Dirty Old Shop

Kako proslaviti još jedan rođendan bez regionalne glazbene ikone Partibrejkersa? Nikako! Zato 13. prosinca ne propustite njihov povratak u Savsku 160.

DAN 3 14/12
Rođendanska redaljka: Elephant Stalker / From Another Mother / Killed A Fox / DeLorean Band s gostima iz Cojonesa i prijatelji
Ulaz je 20 kuna – blagajna kluba na dan koncerta

Šest godina rocka, znoja, alkohola, udaraca, smijeha, suza, zaruka, proslava, tugovanja… i tko zna čega sve nije bilo u Savskoj 160, a kako to najbolje proslaviti? Pozivamo vas na ultimativnu rock redaljku sa paletom odličnih bendova. Tu su naši mili povratnici na scenu Elephant Stalker, kaotični i genijalni From Another Mother, đavolje ubojice lisica Killed A Fox te na kraju super-grupni paket DeLorean Band s članovima i dodanim članovima Cojonesa, House Of Pabla i prijateljima.

DAN 4 15/12
Grandpa’s Finest: Vintage Rock Forces / Mojo Stuff & gosti
Ulaz je slobodan

Najbitniji dan rođendana jest subota 15. Prosinca kad Deda otvara vrata Vintage Industriala i poziva vas na koju cugu previše dok će glazbeni rock presjek isporučiti Mojo Stuff, Vintage Rock Forces (Božić/Pintarić/Krkač) & gosti. Sjetite se duge bijele brade i popijte jednu u njegovo ime.

DAN 5 16/12
Sham 69
Karte 45/60 kn i Prodaja VIB & Dirty Old Shop

Rođendanski tjedan upotpunit će se 16. prosinca nedeljnim koncertom londonskih punk rock legendi Sham 69, koji su na sceni već ravno 43 godine.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori