VIBRA Tribe Carnival je najbolji tulum za kraj tjedna

VIBRA Tribe Carnival je najbolji
tulum za kraj tjedna

fffl-02

Drugi vikend veljače ujedno je i završni vikend petog godišnjeg doba – karnevala. Sutra, u petak 9. veljače 2018. u stilu će ga obilježiti plemenskim plesom u klubu Klub (Pavla Hatza 16, Zagreb). Prošlogodišnji karneval u Tvornici Kulture okupirala su domorodačka plemena Afrike, Australije, Sjeverne, Srednje i Južne Amerike.

Vibra Tribe Carnival

Za ovogodišnji Vibra Tribe Carnival organizatori su pripremili čak dva gostovanja!

ressless-02

Alex Ranerro je slovenski DJ, producent i suvlasnik SolvdMag. Redovnim izdanjima na etiketama kao što su MadTech (Kerri Chandler), Flashmob, Bedrock, Glasgow Underground, e1even, Nite Grooves i drugi, predvodi novi val Ex-Yu umjetnika. Svojim prethodnim nastupom je oduševio zagrebačku publiku i osigurao si novu pozivnicu! Ressless stiže nakon nastupa u poznatom klubu Blue Marlin na Ibizi. Ubrzo nakon toga, stiglo je izdanje na etiketi Undr The Radar (Roger Sanchez), Safe (The Deepshakerz) te Flashmob Records. Sa nestrpljenjem očekujemo njegovo predstavljanje zagrebačkoj publici. Podršku pružaju rezidenti Full Ferry & Flaneur. Ulaznice za posljednje izdanje Vibre možete kupiti na entrio.hr.

Priliku za osvojiti po dvije ulaznice imat će dvoje sretnika ili sretnice koji na ifeellucky@journal.hr pošalju svoje ime i prezime te adresu s nazivom VIBRA u predmet e-maila. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju. Javljati nam se možete sve do 9. veljače do 13 sati kada ćemo i obznaniti dobitnike!

Čestitamo Davoru Pintaru i Danijeli Savić!

RENERRO-1-02

main-02

Učitati još
Zatvori