Uskoro se održava KVART PRIČA OPEN AIR PARTY koji će okupiti brojne Zagrepčane

Ako ste iz Zagreba, teško da još niste čuli za dokumentarno-zabavni youtube serijal Kvart Priča. Serijal nas, u svakoj epizodi, upoznaje sa jednim kvartom grada Zagreba te njegovim zanimljivostima i šarmantnim kvartovskim pričama koje otkrivaju skrivene čari života u zagrebačkim naseljima.

Ubrzo je stekao veliku popularnost zbog svoje originalnosti, zanimljivosti, duhovitosti te odabira gostiju tj. vodiča. Vodiči su uvijek karizmatične i živopisne face, urbani domoroci, nekad i poznate ličnosti, poput Roberta Knjaza ili članova najpopularnije zagrebačke hip-hop skupine KUKU$.

Autor Kvart Priča mladi je zagrebački youtuber Vid Juračić. Kao proslavu završetka prve sezone Kvart Priča, zajedno sa svoja dva partnera Rokom Šimunovićem i Domagojem Radovčićem, Vid organizira najveći tulum ovoga ljeta: KVART PRIČA OPEN AIR PARTY.

Vid Juračić

Datum održavanja je 29.6., a lokacija je krov garaže Tuškanac. Proslava će krenuti u kasnim popodnevnim satima, i osim DJ-eva, očekuje vas i nastup hip-hop skupina KUKU$ i 30Zona, ali i dodatni gosti iznenađenja.

Ovakav događaj logičan je nastavak samog serijala, jer je Kvart Priča projekt koji slavi Zagreb i sve ljude koji u njemu žive. Na Kvart Priča Partyu će svi vodiči zajedno sa publikom serijala plesati, pjevati i družiti se u samom centru naše metropole pod najljepšim zagrebačkim nebom. Ulaznice možete nabaviti ovdje.

Foto: Marija Laća, PR

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori