Ovi adventski koncerti će vas dobro rasplesati

Ovi adventski koncerti će vas
dobro rasplesati

Koncerti od srijede do subote

Na zagrebačkom Adventu već od srijede počinje vikend! Večeras vas na Adventu na Europskom trgu čekaju Tena&Vid s odličnom svirkom, a i koji će vas dobro zagrijati za nastup mnogima omiljene, često zvane hrvatskom Adele,  Luce, a koja će se na pozornicu popeti u 20 sati.

Luce

Mlada kantautorica vedrog duha, prije tri godine osvojila nas je i hipnotizirala svojim melankoličnim zvukom s EP-ija ‘U bojama’, nakon čega je uslijedio prvi solistički koncert u rasprodanom Malom pogonu Tvornice, poziv glazbene dive Josipe Lisac za gostovanjem na tradicionalnom koncertu u čast Karlu Metikošu, nominacija za Best Music Act 2016. na MTV Adria, a iste godine u ruke joj je predana i nagrada za kantautoricu godine u Music Pub-u Zlatka Turkalja Hrvatskog radija.

U četvrtak, 20. prosinca čeka vas od 20 sati Igor Geržina – odličan uvod u vikend kojim od petka vladaju Tena&Vid u 18 sati te od 21 sat Gadjo Manouche , dok će subotnjim jutrom vladati DJ set Špica by Jazzozo – odlična pozadina za subotnju kavu i dobro glazbeno drmanje tijekom dana. Večer je rezervirana za White Box nastup od 20 sati.

Učitati još
Zatvori