Vodimo vas na cool koncert za Dan žena

Vodimo vas na cool koncert za Dan žena

Nicim izazvan cover

Super koncert za Dan žena

Za dva dana održat će se Međunarodni dan žena, skraćeno znan kao Dan žena, a kako biste proslavili dan na zabavan, no istovremeno i zanimljiv način predlažemo izlazak na koncert. Vintage Industrial Bar za 8. ožujka dovodi beogradski bend Ničim izazvan, dok će njihova predgrupa biti (ne)normalni. Sve popularniji bend regije Ničim izazvan u proljeće 2011. osnovali su od Bojan Gluvajić i Boris Bakalov. Ubrzo su im se priključili Boris Barović, Mane Gluvajić, Kuga Boriša, Nemanja Vujović, Dragana Ilić i Igor Martinko. U jesen 2012. došlo je do promjene na bubnjevima, Kristian Hengl ulazi u bend. Početkom 2014. godine, umesto Hegla za bubnjeve sjeda Milica Rančić. Veliku ulogu u razvoju benda, svojom podrškom i pomoći, ima Robert Telčer (Veliki Prezir, Partibrejkersi).

U proljeće 2012. uspostavljaju suradnju sa Đanijem Pervanom, bubnjarem i producentom sarajevskog sastava Letu Štuke i Rundekovog Cargo Orchestra i iz te suradnje nastaje prvi singl O tebi. Glasovima slušatelja O tebi je krajem 2012. proglašena domaćim hitom godine na Radiju B92. Sredinom travnja 2017. objavljuju svoj prvi studijski album pod istoimenim nazivom – Ničim izazvan. Na albumu su se našli svi do tad objavljeni singlovi uz četiri potpuno nove pjesme. Ukupno jedanaest pjesama producirao je sarajevski producent Ðani Pervan. Album je snimljen tijekom prošle dvije godine u mostarskom studiju MC Pavarotti, zatim u studiju Šamarčina u Vrbasu, kao i u studiju Dobro polje u Beogradu. Koncert počinje u 20 sati i odlična je uvertira za vikend izlaske.

Sretnik ili sretnica mogu osvojiti po dvije ulaznice za koncert 8. ožujka, ako pošaljete svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila  Ničim izazvan do 8. ožujka u 10 sati kada objavljujemo sretne dobitnike. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Čestitamo Tei Žirovčić na osvojenim ulaznicama!

nicim izazvan i nenormalni VIZUAL

Učitati još
Zatvori