Zavirite u interaktivni muzej Britney Spears u Los Angelesu

Zavirite u interaktivni muzej Britney
Spears u Los Angelesu

Zanima vas kako izgleda interijer glazbenih spotova nekad mega popularne danas posrnule pop zvijezde Britney Spears? Ili samo želite vidjeti kostime u kojima je pjevačica svojedobno žarila i palila pop scenom, zavirite u The Zone.

Pop up art galerija The Zone u Los Angelesu preko puta The Grove shopping plaze, do 26.travnja sve fanove planetarno popularne pop ikone upoznaje sa njenim opusom kroz deset interaktivnih soba inspiriranih njezinim video spotovima i outfitima. Galeriju vode dva dugogodišnja i najveća fana ove pjevačice Jeff Delson i Shannon Ramirez, a Britney je osobno sudjelovala u opremanju muzeja ustupivši im neke od svojih najprepoznatljivijih kostima kao što je haljina koju je kao jedanaestogodišnjakinja nosila u Tv showu Star Search u osamdesetima kao i narančasti kombinezon iz spota Till the world ends. U muzeju možete prošetati kroz repliku studija srednjoškolskih učionica gdje se snimao mitski spot “Baby One More Time”.

Ili se obući u stjuardesu i potočiti šampanjac putnicima u avionu iz mega popularnog spota Toxic.

Najveći fanovi oduševit će se tematskom sobom iz spota Circus, a soba koja izgleda kao svemirska postaja poznata je ljubiteljima spota “Oops!… I Did It Again”.

Apsolutni hit je soba “I’m a Slave 4 U” koja izgleda kao kafić iz prašume u kojoj fanovi mogu pozirati sa igračkom pitona kakvog je Britney nosila na sebi u istoimenom spotu.

Foto: britneythezone.com

Učitati još
Zatvori