Mariah Carey pripremila genijalno iznenađenje: Snimila novi spot za kultnu božićnu pjesmu

Mariah Carey pripremila genijalno iznenađenje: Snimila novi spot za kultnu božićnu pjesmu

@allaboutmariah327

Božićni ugođaj jednostavno nije potpuno ako barem 100 puta ne preslušamo hit Mariah Carey, ‘All I Want For Christmas.’ Pjesma je postala pravi božićni klasik, a nedavno je napokon zauzela prvo mjesto u Top 10 Billboardove Hot 100 liste nakon 25 godina. S tim se pohvalila i sama pjevačica na Twitteru.

Sad je pripremila najbolje božićno iznenađenje. Izdala je novi spot za kultnu pjesmu. Premijerno se prikazao na livestreamu YouTubea. Spot započinje scenom u kojoj pjevačica stoji u izlogu, a zatim kreće prava božićna rapsodija.

Od božićne pjesmice do klasika

Carey je ‘All I Want For Christmas Is You’ objavila 1994. godine na albumu ‘Merry Christmas’. Navodno je pjesma nastalaa u samo 15 minuta, a Carey je na njoj do danas zaradila više od 60 milijuna dolara.

‘All I Want For Christmas’ već 25 godina ne gubi na popularnosti, a zahvaljujući njoj Mariah je dobila popularnu titulu ‘kraljice Božića’. Dodajmo i to da je pjesma uvrštena u najveće božićne uspješnice na engleskom jeziku svih vremena i smatra se Careyinom najvećim međunarodnim hitom.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori