Tri odlična koncerta, a mi vas vodimo na jedan

Tri odlična koncerta, a mi vas
vodimo na jedan

Wille & The Bandits

Koncerti u Zagrebu

Kroz sljedećih desetak dana u Zagrebu će se održati tri koncerta koja nikako nećete htjeti propustiti…

Sutra, u srijedu 18. travnja ulovite sjajni trio Wille & The Bandits (Cornwall, Engleska) koji će publici u Vintage Industrialu pružiti ultimativan koncert u manirima blues rocka s utjecajima Creama i Jimija Hendrixa s moderniziranim zvukom stvara ugođaj sličan My Baby. Prošle godine na poziv Joea Bonamasse nastupili su na Sena Guitar Awardu u Nizozemskoj. Iza njih je turneja s Deep Purpleom, John Butler Triom te brojni festivali i klupski koncerti koji se diče njihovim energičnim performansom. 2014. su bili svrstani u Top 10 bendova koje je veliki Glastonbury festival svrstao pod ‘must see’.

Ludi i nezaboravni povratka u 80-e uz specijalno izdanje utrke Cajtnot osamdesete, promociju piva Novi val te koncert Jurice Pađena & Aerodroma održat će se ovaj petak, 20. travnja. Bit će to veliki tulum na Strossmayerovom trgu gdje ćete moći kušati pivo Novi val koje ove godine izlazi i u boci s fenomenalnom etiketom u stilu 80-ih.

povratak novog vala

U četvrtak 26. travnja nemoj propustiti poslasticu u formi genijalnog Chuia, benda koji zadnjih par godina samo raste i realizira apsolutno odlične projekte, a s kojima će nastupiti i hrvatska glazbena diva Josipa Lisac. U intimnoj atmosferi Vintage Industriala, ovo bi mogao biti koncert sezone Savske 160. Karte u prodaju su 50kn i na dan koncerta 65kn, a mogu se naći u pretprodaji u VIB & Dirty Old Shopu.

Dvoje sretnika mogu osvojiti po dvije ulaznice za koncert 18. travnja, ako pošaljete svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila “Wille & The Bandits” do 18. travnja u 10 sati kada objavljujemo sretne dobitnike.  Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Čestitamo Nini Ivić i Ani Horvat!

CHUI

Učitati još
Zatvori