Koncert grupe Texas najbolja je stvar za kraj ljeta u Zagrebu

Koncert grupe Texas najbolja je stvar
za kraj ljeta u Zagrebu

Texas dolazi u Zagreb!

Donosimo odličnu vijest koja će razveseliti sve obožavatelje grupe Texas – 30. rujna održat će koncert u maloj dvorani Doma sportova! Texas je škotski rock-pop bend iz Glasgowa koji je svoj svjetski uspjeh ostvario sa singlom I don’t Want a Lover 1989. godine. Velika prekretnica u njihovoj karijeri bila je tijekom 1997. godine kada je njihov album White on Blonde postao najprodavaniji do tada. Sve do 2017. Texas je prodao 40 milijuna albuma i imali su trinaest singlova među prvih deset na UK ljestvicama, no i onima u Francuskoj i Belgiji. Bend je to tko malo tko ne sluša, a njihove pjesme svakome su se uvuke u uho…

A sada dolaze u Zagreb održati koncert! Veselimo se tom 30. rujnu – izgleda da će kraj ljeta biti jako, jako dobar!

Škotska grupa Texas u zagrebački Dom sportova 30. rujna donosi najveće hitove iz više od 30 godina duge impresivne karijere.

Ulaznice u prodaju kreću u utorak, 3. srpnja, a u ponudi će se naći sektori Tribina sjedenje i Parter. Prvi rang cijene od 180 kn za Parter i 200 kn za Tribinu vrijedit će do 22. srpnja. Od 23. srpnja do 29. rujna za Parter će trebati izdvojiti 200 kn, a za Tribinu 220 kn. Na sam dan koncerta cijena ulaznica za Parter biti će 230 kn, a za Tribinu 250 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.

Učitati još
Zatvori